robozv Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 OK chalani ja som prave zaplatil takze sa vykend moze zacat minuly rok som slubil Detviansku rozovku doba bola zla no dufam ze tento rok nieco prinesiem. Citovat
pastorek Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 OK chalani ja som prave zaplatil takze sa vykend moze zacat minuly rok som slubil Detviansku rozovku doba bola zla no dufam ze tento rok nieco prinesiem. ... čo to je tá \"Detvianska rozovka\" ?? Ak je to nejaký chlast tak po príspevkoch ostatných nás čaká véééľmi náročný víkend. Asi bude vhodné objednať k nedeľným raňajkám kefír na popravenie žalúdka. Citovat
robozv Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 rožovka je palenka z ražnej /raž/ je celkom chutnáááá - aj utopence a kysle uhorky by bodli Citovat
Thaosk Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 su tu neaky chalany z vychodu co sa chystaju??? planuju??? Citovat
Cinicman Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 ...zatiaľ Ale Thaosk by mohol prísť na pokec... Citovat
Marecek1986 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Tak dufam ze na tento sa mi podari dostat ale len na sobotu. Citovat
Chepp Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Tak u mne to zatim vypada ze pojeu asi citrone... njn budu to kazit... neda se nic delat.... Fakt ta ucast nic moc.... zeptam se kamaradky jestli pojede se mnou.... at nedorazim sam... mno uvidi se... sakra co to... to uz je pristi vykend? Mno tak to sem trosku preceni sve sily. [Edited on 2/6/11 23:25 Chepp] Citovat
deddo306Break Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 ja sa možno zastavím na chvílku v piatok,lebo v sobotu ideme na svadbu... Citovat
Qcko Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 To asi len ja som stastny clovek, ked sa mozem vyhovorit ze nemozem ist na svadbu preto lebo idem na zraz ze :D:D:D:D:D Citovat
robozv Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Qcko na kazdeho dojde skor ci neskor:D Citovat
kaper Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Tak a teraz poradťe čo mám spraviť ja v stredu pred zrazom prídu robiť omietky a dokedy budú robiť do nedele. A ja teraz jako čo sa mám?????:(:myslim Citovat
gedu Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Ľahká rada: na piatok a sobotu povedz svokrovi aby spravil dozor a v nedelu ich skontroluješ ty sám Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 A čo im chceš maltu miešať? Snaď nečakáš že ti niekto napíše aby si zostal doma. Citovat
kaper Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 A čo im chceš maltu miešať? Snaď nečakáš že ti niekto napíše aby si zostal doma. to nie to ma ani nenapadlo. nechám všetko tak ved zraz je zraz treba ísť a zúčastniť sa. :papa:papa:D:D:D Citovat
banan1987 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 2 a mozno 4 ks peugeotov dojdu aj z Brezna.. uvidime ako sa dohodneme.. Citovat
gedu Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 tak čo totu potom vypisuješ že teraz poraďte to ako rečnícka otázka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.