Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:rokerahojte páči sa mi ako sme po tomto zraze všetci zaregistrovali priateľov na face-boku nebyť tohto klubu mal by som o vela priatelov menej a bola by to velka škoda som rad že som členom tohoto clubu partnerka bola prvy krat a bola z toho nadšena ked to bude možne pôjde vždy urobíme z nej klubovu fotografku urobila 500 foto.:D:super:papa

Odesláno
Kucí a hoďte fotky taky tam, kde se člověk nepoužívající fackabuck dostane.

Áno, Madridova priateľka urobila asi pol tony fotiek a už druhý deň mi ich posiela po 200 mega. :D

Elton, ešte čakám na DVD s fotkami a videom, akonáhle prídu tak všetko ide na web. Durko už poslal 330 fotiek.

Ešte chcem poprosiť cinicman-a aby poslal video z vyhodnotenia, prípadne i z orienťáku. Najlepšie cez FTP.

Odesláno
Kucí a hoďte fotky taky tam, kde se člověk nepoužívající fackabuck dostane.

Áno, Madridova priateľka urobila asi pol tony fotiek a už druhý deň mi ich posiela po 200 mega. :D

Elton, ešte čakám na DVD s fotkami a videom, akonáhle prídu tak všetko ide na web. Durko už poslal 330 fotiek.

Ešte chcem poprosiť cinicman-a aby poslal video z vyhodnotenia, prípadne i z orienťáku. Najlepšie cez FTP.

:rokerano posiela teraz odišli posledne musí sa venovať aj trocha mne:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...