Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked uz sme pri tom, ako pokracuje tvoj projekt so smerovkami? Ci si sa na to vybodol :)

A nema niekto zaujem o akusticku penu do auta? Mam asi 3 (mozno 4) platy myslim :)

[upravil dne 7/6/11 18:32 Qcko]

Odesláno
PASTOREK: dufam že máš zapísanych aj mňa s ocom obaja na vlastnom aute a len na sobotu od rana....teda oco to ma tak na 50% ale rataj s nim pre istotu :)

edit:

už to sem píšem asi 3. krát no furt som nedostal na to odpoveď lebo sa inak ani neukážem, keď nebude pre mňa večer cigánska :-P

Už si dávno (aj s ocom) zapísaný medzi sobotných účastníkov aj do zoznamu na cigánsku. Špeciálne pre teba mám objednané feferónky lebo sme ťa už dlho nevideli červenať. :D

[upravil dne 7/6/11 20:53 pastorek]

Odesláno

Všetkým ďakujem za ochotu pomôcť ale zase také hrozné to nieje. To iba keby ste sa nemohli dočkať oficiálneho začiatku (16:00) alebo sa budete nudiť tak kľudne prídte už od 14:00.

Príchod účastníkov by mal prebehnúť do 18:00 lebo potom je oficiálne privítanie s prípitkom a začne večera. Nakoľko bude guláš tak sa ujde i oneskorencom, teda okrem prípitku. Snáď by ste nechceli vyprchané šampíčko... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...