PouLa Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Tak po dlouhé době se mi podařilo dát do servisu auto na výměnu původních H4 světel za Angel Eyes s H7..ovsem co mě nemile prekvapilo je to jak krouzky sviti je v nich pouze pet diod. Jsou to světla od firmy Depo tak sem myslel, že budou kvalitní ale oni svítí pouze tak jak je na fotce níže. Setkal se s tím taky někdo nebo sem koupil nekvalitní světla. Foto světel Citovat
Schreek Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Tak to má být, lepší to nebude Zase aspon do nich neteče a svítěj kam maj, tyhle mám taky... Citovat
PouLa Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 jeste musim vyresit sviceni dalkovejch plus potkavacek pac mi rekli ze vubec nevi jak na to.. Citovat
PouLa Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 primo v peugeotu mi rekli, ze by to muselo bejt slozite pres nekolik relatek..musim sehnat autoelektrikare kterej to snad zvladne lip nez oni Citovat
PouLa Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 jj nekde sem to tu cetl ze to jde jen pres jedno relatko.dekuji za rady.jinak hezka 206 Citovat
Schreek Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Fredino: Proč by nevydrželi? Dyt to nejde po jednom kabelu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.