Mojo2 Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 ahoj, potrebuju udelat predni brzdy na 308 1,4. Nemate nekdo odhad kolik to tak bude stat. Potrebuju vymenit jak desticky, tak kotouce Citovat
Mojo2 Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 jeste by me zajimalo jaky znacky jsou originaly, a jakou znacku by jste doporucili Citovat
Mojo2 Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 nevite nekdo jak je to s pistem? jde jednoduse zatlacit nebo se musi pri zatlacovani pootacet? cetl jsem, ze nektere pisty maji zavit, tak abych pri vymene kotoucu a desticek nebyl prekvapen. Je potreba novy koutouc necim omyt od konzervacnich prostredku? Citovat
koblih69 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Nevím jaké značky jsou originály, předpokládám, že Peugeot , ale to jsi asi nechtěl slyšet... myslím, že u renomovaných značek jako je Ate, Brembo, Ferodo... se nespleteš. Kotouče musíš důkladně odmastit a sundat ten konzervační vosk Citovat
Mojo2 Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 cim je nejlepsi je odmastit? lihem? Citovat
koblih69 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Nevím jeslti to líh rozpustí, já to meju benzínem a před koncem to ještě vezmu čističem brzd. Citovat
Mojo2 Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 tak uz mam doma kotouce od ATE, jen tak zbezne jsem na ne koukal a na papire co je k nim prilozen je neco o tom, ze by se nemeli omejvat, je to mozny? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.