Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
hehe, kdyby to napsal u malého a levného auta, pochopím (ale stejně bych to na splátky nedal...) Ale 605? :D

Malé sice není, ale drahé ? :)

Odesláno

:D :D :D

A hlavne kdyz se mu na tom zacne neco srat (jako ze u tak stareho auta asi zacne, navic pokud to bude dement a bude s tim prasit...), tak se s tebou zacne hadat ze jsi mu prodal smejd a cenu za opravy ti \"strhne\" ze splatek atd.

Na splatky bych nikdy nic neprodal, v zadnem pripade. Pokud se toho chces zbavit, dej to na Aukro, neco za to urcite dostanes.

Odesláno

Taky mi přišlo pár takových nabídek. Z jednoho mailu mi přijde tento mail pokaždé, když inzerát evasionu obnovím a můžu mu dokola psát, že nejsem banka a peníze potřebuju na ruku, stejně pošle e-mail zase. Tak mě napadá, že mu ani nejde o moje auto, ale spíš okrást co nejvíc lidí a pak někde zmizet, než po něm tvrdě půjdou věřitelé. Tyhle fígle jsou asi dost rozšířené. Anglicky psaný mail na motorku mi taky přišel, dokonce sem chvilku uvažoval, zda-li by to mohl být skutečný zájemce a opravdu pošle peníze na účet a svého známého pro motorku. Nebyl ale problém najít si na netu pár článků o tom, jak tenhle podvod funguje. (Borec přijede pro motorku a začne se ohánět falešným výpisem z účtu, že peníze zaplatil a vyhrožuje právníkem a fyzickým napadením a čeká že prodejce ze strachu předmět vydá a bude hledat chybu v bance). Kdysi přišla otcovi sms jak prodával ještě kadetta za 8tis, že by to paní vzala na splátky po 500 kč, protože je vdova s šesti děckama a potřebuje je vozit do školky a nemá hotovost na auto, bla bla bla. Tehdy nad tím rodiče prej několik nocí přemýšleli jestli je opravdu paní v tak hmotné nouzi a mají ji pomoct :roll

Ale bylo by pěkné, jak tady někdo psal auto klidně nabídnout na splátky, ale přes nějakou leasingovou společnost, které auto odkoupí a od věřitele ať si prachy dostává jak chce. Věřím že na to nějaké páky mají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...