Guest Lubk0 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 hehe, kdyby to napsal u malého a levného auta, pochopím (ale stejně bych to na splátky nedal...) Ale 605? Malé sice není, ale drahé ? Citovat
Pata Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Lubk0: myslím to paušálně - provoz a ceny ND. Ne cenu tohohle konkrétního kusu. Ten je totiž skoro zadarmo... Citovat
MACI Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 :D A hlavne kdyz se mu na tom zacne neco srat (jako ze u tak stareho auta asi zacne, navic pokud to bude dement a bude s tim prasit...), tak se s tebou zacne hadat ze jsi mu prodal smejd a cenu za opravy ti \"strhne\" ze splatek atd. Na splatky bych nikdy nic neprodal, v zadnem pripade. Pokud se toho chces zbavit, dej to na Aukro, neco za to urcite dostanes. Citovat
JoseA Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Taky mi přišlo pár takových nabídek. Z jednoho mailu mi přijde tento mail pokaždé, když inzerát evasionu obnovím a můžu mu dokola psát, že nejsem banka a peníze potřebuju na ruku, stejně pošle e-mail zase. Tak mě napadá, že mu ani nejde o moje auto, ale spíš okrást co nejvíc lidí a pak někde zmizet, než po něm tvrdě půjdou věřitelé. Tyhle fígle jsou asi dost rozšířené. Anglicky psaný mail na motorku mi taky přišel, dokonce sem chvilku uvažoval, zda-li by to mohl být skutečný zájemce a opravdu pošle peníze na účet a svého známého pro motorku. Nebyl ale problém najít si na netu pár článků o tom, jak tenhle podvod funguje. (Borec přijede pro motorku a začne se ohánět falešným výpisem z účtu, že peníze zaplatil a vyhrožuje právníkem a fyzickým napadením a čeká že prodejce ze strachu předmět vydá a bude hledat chybu v bance). Kdysi přišla otcovi sms jak prodával ještě kadetta za 8tis, že by to paní vzala na splátky po 500 kč, protože je vdova s šesti děckama a potřebuje je vozit do školky a nemá hotovost na auto, bla bla bla. Tehdy nad tím rodiče prej několik nocí přemýšleli jestli je opravdu paní v tak hmotné nouzi a mají ji pomoct Ale bylo by pěkné, jak tady někdo psal auto klidně nabídnout na splátky, ale přes nějakou leasingovou společnost, které auto odkoupí a od věřitele ať si prachy dostává jak chce. Věřím že na to nějaké páky mají. Citovat
Pechy Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 Všechno jsem mu vylíčil a hle už se neozval Díky všem za rady a postřehy [upravil dne 8/6/2011 16:15 Pechy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.