Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím konečně sem sehnal ty tyčky řazení jednu tu dlouhou a ty 2 kratší,ted otázka jak to vyměnit?když vyndám tu starou a dám tu jinou novou nerozhodím nějak řazení?aby mi to slo normálně řadit...nějaký návod jak na výměnu díky

• O 1 rok později...
Odesláno

dnes řadím a pak už nezařadím:grr zařadil sem ručně na převodovce a pomalu se táhnul na 2 k domuvu:-( táhla vipadají na převodovce v pohodě ale asi to bude někde jinde nevíte kde přesně to hledat pod autem??

Odesláno

myslím že tunel musí dolu v autě,nebo sundat kožeku řadičky,tam povolit a vytáhnout směrem pod auto,ale nejsem si jistej už si to nepamatuju.....kdyby jsem někdo hodil foto ze serviceboxu tak by se vidělo....

Odesláno

Já táhla koupil zde : http://www.autodilyhulin.cz/292-tahla-razeni je to sice na citroena ale je to jedno a zde ještě odkaz na samodomo opravu : http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2010050001

Kuwa,teď koukám že Bobo přitvrdil nebo je to tím,že členové Xantiaclubu mají slevy a toto je pro ostatní?Kolegovi jsem onehdy objednával věci na 306 v dehtu,no problem!

Odesláno

máš tam tohle:

takže ty odkazy na ty kloubky pro tebe neplatí máš tam bovdeny zakončený kloubkama,příjemnou soustrast,nový stojej

2444R4 2020Kč

2444R3 1975Kč

maj to jen některý auta sehnat to bude pakárna z vraku,třeba to tam máš jen vypadlý a nebo je prasklej....:grr:grr

[upravil dne 19/11/12 20:19 od Charlie 1]

doc1.docx

[upravil dne 19/11/12 20:23 od Charlie 1]

Odesláno

tak auto rozdělané jedno lano prasklé asi 20 cm za kulisou zitra sem hodím foto:-) nové se mě kupovat nechce nevíte o někom kdo by měl za nějaký rozumný peníz???

[upravil dne 22/11/12 18:32 od qmysak]

post-20662-14109628238351_thumb.jpg

Odesláno

mám jedny doma za auta od Olgojce,ale nepomůžu Ti bohužel:bojim,mám doma 2 406 a na obouch jsou tyhle bovdeny....

zkus Hugo Bosse ted tam má na rozebrání 406 sedan 2002 ta by ty táhla mohla mít....;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...