vranilinek Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Ahoj všichni. Mám dotaz. Možná je to blbost, ale chtěl bych vědět, jestli se dají dát zadní sedáky z kombíka do sedanu. Mám nabídku na super koženej interiér, ale je do Breaku. Mám v sedanu sklopný sedačky stejně jako kombík, akorát mám povolování ne v opěradlech, ale v kufru těma červenýma páčkama. Díky Citovat
Stuchy Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 paráda další plzeňák se 406 .) myslím že by to mělo jít protože jsem viděl kluka co měl v 406 sedanu z coupé ale možná bude muset být nějaká úprava Citovat
hugo.v.r. Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Já myslim že už se to tu probíralo a s negativním závěrem ? V kombajnu se sklápí i sedáky (tedy jsou taky dělený) a jsou jinak zamčený opěradla a řešený pásy. [upravil dne 6/6/11 11:53 hugo.v.r.] Citovat
Qcko Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Neda sa to, bohuzial .... z coupe do sedanu sa da, ale break ma inak riesene uchytenie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.