lacoceco Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 ahojte chalani, mám na aute predné hmlovky a vypadajú ako keby boli zahmlené sklá, teda ten číry plast nie je číry ale ako keby mliečny, dá sa to dáko rozobrať a poumývať, alebo len nové? už to dakto rozoberal? ďakujem Citovat
Stuchy Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 to je zašlý plast od slunce myslím že ti nezbude nic jinýho než sehnat jiný napiš Devil-Night ovi za dobrou cenu je u něj seženeš Citovat
hugo.v.r. Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Já si myslim že to neni plast ale sklo (aspoň já měl mlhovky originál i pak náhradní polský oboje skleněný). Nejhorší je ji vyndat z auta. Schovanej šroub zepředu za nárazníkem a většinou se protočí matka v držáku - je to stejnej patent jako drží třeba zadní nárazník ke kastli. Pak jde z mlhovky vydělat naklápěcí parabolka se žárovkou a vnitřek by měl jít vypláchnout - viz témata o vyplachování světlometů. Pokud je ovšem sklo mléčný od kamínků, asi je to spíš na výměnu. [upravil dne 6/6/11 10:04 hugo.v.r.] Citovat
ondra.pimo Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 JJ je to skleněný mám ji naprasklou. A tak jak praskla plast nepraskne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.