Bacyl Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Dnes mi asi natrvalo odešel starter na me 307 rv2006 kveten 1,6 80Kw, uz delsí dobu jsem hledal prícinu praskání pojistky 20A od starteru neporadili ani v servisu merili a namerili max 3,15A odber pri startu. a dnes jsem musel se nechat odtahnout. pojistka uz nepraska dal jsem tam 25A misto 20A, a nejde nastartovat prosim nevite kolik stoji starter? doufám že ne moc:) diky za odpovedi. Citovat
FrantaCV Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Podívej se sem http://www.autokelly.cz/ Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 a nebo pokud se nechces nechat tahat, tak se staci roztlacit, zvaradit dvojku a zacit startovat.. a urco chytne Citovat
Bacyl Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 tak s tim roztazenim bych to asi nevidel moc ruzove co katalyzator a ostatni veci? Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 jo ja jsem si neuvedomil, ze mas vlastne novy auto ale ja tam mam urco jeste origo kat, a neverim, ze je jeste funkcni... ale tak zase si myslim, ze nez se nekolik km ( nekdy i nekolik desitek km) tahnout na lane, tak je lepsi, kdyz si to roztlacis... ja jsem se jednou totiz nechal tahnout cca 20km a jak jsem porad musel pribrzdovat abych do sveho zachrance nenaboril, tak jsem si totalne oddelal brzdy.. kotouce se uplne zkroutily.. [upravil dne 2/6/11 18:27 Jimmy106] Citovat
Bacyl Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 jenze ja mam 307 break a 80Kw on nabizi na 65kw a 306,405,206 .. tak to asi sedet nebude Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 starter se dá poměrně levně repasovat, obvykle se nekupuje nový--to musíš ale 100pro vědět,že je starter kaput Citovat
Bacyl Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 asi budu muset do servisu bo jsem sice elektrikar ale pres auta jsem blb:mad: do servisu je to kousek jen 8 km po rovince takze to nebude problem s odtahem. jestli poznas z popisu co tomu je tak tady je. strcim klic do zapalovani vse se rozsviti po sleze zhasne (porad OK) po otoceni klice na startovani klapne ve skrince pod volantem a zaroven i v motoru klapne (zda se mi jako by nesel roztocit starter) a nic pri startovani jsem si vsiml ze v prihradce u spolujezdce zhasne svetylko (ale to si myslim ze je vporadku ze se vse vypne pri startovani aby sel start lepe. tak to je veskery problem. jeste pred tim se mi stavalo ze mi rupla 20A pojistka asi tak jednou za mesic dnes dokonce 2x v servisu rikali ze se to hleda blbe kdyz ta zavada se neprojevuje a je jen obcas zmeril proud pri startu a vse v pohode. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 může to být i špatný kontakt na baterce, myslím plus i mínus jinak když se závada projeví jen někdy, tak je jasné,že půjde špatně najít--prostě když nebude startovat,tak se musí proměřit,kam až jde proud... Citovat
Bacyl Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 nedalo mi to a sel jsem to zkusit znovu po dvou marnych pokusech se podarilo jednou nastartovat a pak uz zase ne nemohl by to byt pastorek? ze by spatne fungoval? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 může to být spinač na starteru (častá závada),tím pádem se nevysune pastorek a nepřijde proud do motoru starteru--chce to nechat u autoelektrikáře,aby to zkoušel až to začne cvakat jak píšeš a on už bude vědět co má dělat Citovat
Bacyl Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 diky za radu kdysi jsem na vojne taky byl u toho jak do starteru tlucou kladivem aby zapadl pastorek. Citovat
pastorek Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 jenze ja mam 307 break a 80Kw on nabizi na 65kw a 306,405,206 .. tak to asi sedet nebude Sú zhodné a zámenné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.