merl66 Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Zdravím,měl jsem problém s řazením resp.když jsem chtěl zařadit zpátečku,tak mi táhlo vypadlo,rychlosti jdou řadit v pohodě,zpátečka po 2 nasazení jde také zařadit, ale nechci na dovolené řešit vypadlé táhlo, koupit celé je drahé z diskuze, spíš se chci zeptat zda to někdo dokáže opravit, případně bych mohl dovést do Prahy a okolí, nebo nějaké reálné foto jak to vypadá, abych to mohl nechat vyrobit, děkuji za odpovědiText Citovat
rkolac Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Čau,moc rád bych ti pomohl ale toto netuším,myslím že někdo řešil svaření,což není to co jsem chtěl ,jen si myslím že tady se dvakrát moc nedozvíš,asi se moc lidí nechodí nebo spíš nepíše.Jinak přeji rychlou opravu. Citovat
aaamilan Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Nevím neměl jsem stím ještě žádné problémy, ale někde tady je větev kde opravovali řezení, tak se po tom koukni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.