Stifler Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 Gombi: Já vím. Míša: jo, to jsem musel taky u 306ky řešit...jednou mě museli kolegové dokonce roztlačit, abych odjel z práce a i tak jsem už jezdil bez rádia a pomalu bez světel, abych ještě nastartoval, ale koupí nové baterie se vše změnilo a teď mi to v jakýchkoliv mrazech chytá na první škytnutí. Je fakt, že benzín není diesel, ale věřím, že s novou baterií ti to taky bude chytat \"jako za mlada\". Citovat
MatrixArwen Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Gombi: je to nejkrásnější Luciferka v Jičíně a okolí;) Stifler: já si myslím, že mi tu péči pak vrátí :-) Stuchy: a pohlazení... :-) Citovat
MatrixArwen Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 další změny provedeny...Tak má Luciferka černej popelník místo dřevěnýho a normální hlavici řadičky. Citovat
Stifler Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 Míšo, něco se ti na té krásné \"historické\" hlavici řadičky nelíbilo? Tak krásně se držela v ruce.... Citovat
MatrixArwen Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Mně se moc dobře v ruce nedržela:aut ale, jesli po ní toužís, tak ti jí prodám. :D:Dkdyž k ní chováš takovou lásku;) Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Tak máme černý popelník a normální hlavici řadičky:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.