Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mam takový problém -malaá učinost ruční kotoučové brzdy nejdříve jsem zjistil zarezlé lanovody výměna + byli vyměněny destičky a kotouče po zajetí učinek ruční brzdy pořád mizerný ruční brzda skoro nebrzdí musím ji opravdu hodně zatlačit + jedno kolo brzdí o trošku více tak jsem rozebral třmen ten mechanizmus u ruční bzdy nikde jsem nenašel žadný problém tak se ptám jestli se stímto problémem nekdo nesetkal nebo by nebyl schopen mi poradit po informaci si mylsím že mam stejné zadní třmeny jako peugeot GTI nebo RC a myslím že i spousta další ch vozuu mockrát dekuju za jakoukoliv informaci jsme už bezradnýý :(

[upravil dne 31/5/11 21:54 bikerradim]

Odesláno

měl sem stejný problém na SW,levé zadní na ručku v poho a pravé ani ťuk,v servise to rozebraly a řekly že nefungovaly samoštelováky

Odesláno

Dělá mi to samé.Už sem to měl v Peugeotu,tam mi vyměnili lanka a promazali lanovody,chvíli v pohodě a teď zase takže to tak vidím spíš na celkový repas zadních třmenů

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...