Petr0604 Odesláno 13. únor 2005 Odesláno 13. únor 2005 Nevíte někdo o nějakých stránkách,kde nabízejí např.prahy nebo nárazníky na 309ku?Nemohl sem nic najít. Citovat
Viashino Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 A co treba toto .... Jsou to plasty PA-Tuningu Vice info mas v poste... Citovat
Operator Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 Nárazník alá Imprca? Hmmm, hezký! :papa Citovat
Kvasky Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 A co říkáte tomuhle?? http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_pic.asp?img=products/309/bodykits/ruggeri&cnt=5 http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_pic.asp?img=products/309/bodykits/ruggeri&pic=4&cnt=5 Ty světla z BMW jsou fakt super, jen škoda, že mám 306-ku:papa (ještě nemím vložit obr., aby se přímo zobrazoval:bojim) [Editován dne 18/2/05 Kvasky] Citovat
zoby Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 Napsán autorem Kvasky A co říkáte tomuhle?? http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_pic.asp?img=products/309/bodykits/ruggeri&cnt=5 http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_pic.asp?img=products/309/bodykits/ruggeri&pic=4&cnt=5 Ty světla z BMW jsou fakt super, jen škoda, že mám 306-ku:papa (ještě nemím vložit obr., aby se přímo zobrazoval:bojim) [Editován dne 18/2/05 Kvasky] ty blatníky taky vypadají jako ala M3 Citovat
Dave_GTI Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Napsán autorem Xander Cage Posli mi ten odkaz prosim taky nemohl bys mi to prosím taky poslat? Díky:papa Citovat
jolik Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 Víš něco o tom rámu, co má uvnitř ten zelenáč? Citovat
Kvasky Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 2 jolik: No nevím co bych měl o něm vědět. Je tam a asi je nezezovej. Jinak asi jen předpokládám.Proč půjdeš do něj?? Ale ten rám mě ani mooc nezaujal. Spíš provedení kastle. 309-ce zanedlouho bude \"20let\" a když se pěkně udělá, dokáže ještě nejakou tu parádu napáchat. Hold v \"jednoduchosti\" je krása. A ne žádnej brutale tuning. Citovat
Kvasky Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 Tím jsem vůbec nechtěl urazit majitele 309-tek. Naopak 309-ka se mi líbí. Citovat
jolik Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Pujdeš,nepujdeš,kolik to koštuje?Toby mně zajímalo 309gti 88kw vrak Citovat
Kvasky Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Tak to už se mě moc ptáš. Já jsem na tyhle stránky narazil náhodou a jen mě to zaujalo. Ale dle mého názoru by výroba rámu ani tak problematická nebyla. Pár nerez trubek a argon+trocha šikovnosti. Myslím si když budeš chvíli hledat na netu tak nejaký to schéma seženeš. Citovat
Honza Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 No s rámama to zas tak jednoduchý neni. Dá to dost vymejšlení kudy ho vést a jak ho zkonstruovat, aby tě náhodou při případné nehodě ten rám nezabil. Už sem jich pár postavil a je to dost práce. Sice to přijde o dost levněji než když ho budeš kupovat, ale je to skoro na rouebrání interiéru, vysklení oken apod. Ale zase ten výsledek, když je pěknej rám, tak te to hóóódně good Citovat
Kvasky Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 No řekl bych, že Honza bude mít určitě pravdu. Já jsem nikdy žádnej rám nedělal a ani to do budoucna neplánuju. A Honzo z jakýho materiálu to děláte? Nerez a leštit, nebo z černýho (a pak komaxit nebo něco na ten způsob nebo chrom)? A asi z jak velkejch trubek( průměr a stěna)?? Jinak když jsem koukal na stránky amatérských rally, tak tam mely min. požadavky a rozměry rámů (takový pofidérní schémátko). Citovat
jolik Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 mohl bys napsat něco o materiálu a roměrech trubek? 309gti 88kw vrak Citovat
Honza Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 No je to těžký napsat jen tak v pár větách. Vzásadě jsou dvě hlavní skupiny rámů. Pro závodní učely a pro tuning. Okolo závodních rámů je spousty spousty nařízení a pravidel. Většinou se závodní rám staví do holého skeletu, přičemž jsou předepsaná kotevní místa do karoserie a rám je prakticky v celé karoserii. Tzn že prochází z motorového prostoru do kabiny a do zadní části vozu. O tlouš?kách trubek a použitých materiálech na závodní rámy toho moc nevim. Spíš se zabývám rámama na tuning. Ale mám mějakou literaturu, tak něco ještě zjistim. Co se týče těch tuningovejch rámů, tam je hlavní rozdíl, že se montujou do většinou do auta kde se počítá s tím že tam bude seriová palubka, čalounění, někdy i zadní sedačky a audio. A v dost případech je ovlivňován tím že se auto používá častěji než nejakej soutěžák. A taky většinou nejsou svařené v jeden celek ale pospojované šroubama nebo individuelníma spojkama. Z hlediska stavby se dělají buď polorámy nebo celorámy. Polorám je jen oblouk u B sloupku s křížem a podpěry do zadu k zadním podběhům se šikmou výstuhou. To přináší výhodu pro řidiče který nemusí při nastupování přelézat žádné trubky. Zároveň je možnost zachování zadních sedadel, která jsou už jen nouzová. V případě celorámu zůstává zadní část podobná jen se rám rozrůstá dopředu o půloblouk u A sloupků, rozpěru u horní hrany okna a rozpěry podél prahů, přičenž to může být jednoduchá trubka ve výšce cca 15cm nad prahem, nebo křížová rozpěra. Ale ten kdo si dá křížovou rozpěru, tak ten už musí bejt fakt psycho A k materiálům. Záleží na tom jaká má být finální podoba rámu. Pokud chcete leštěnej, tak je samo ideální nerez a pak donekonečna leštit. Pokud má být v barvě tak stačí ocel, vyčistit sváry a nalakovat do požadované barvy. Průměry trubek jsou individuelní. Já používám průměr 52mm a tlouš?ku 1.7 - 2mm. Už jsem potkal auto s rámem z trubek o průměru 30mm a vypadalo to dost komicky. A ohledně konstrukce a bezpečnosti rámů se dá napsat jen jedno. Pokud si nepořídíte rám s homologací, nedodržíte přesně stanovená kotevní místa a neprovedete potřebné upravy na karoserii, nikdo vám nedokáže přesně říct co rám udělá při případné nehodě. Protože né každé auto je vhodné pro stavbu rámu a mohlo by se stát, že vás rám při nehodě zabije nebo v lepším případě uvězní ve voze. Ale zas na druhou stranu, jedno auto do kterého sem dělal rám, mělo nehodu a člověk mi přišel poděkovat. Opel Astra GSI, cca 210km/h a bouchla pření guma. Následovalo velká řada kotrmelců a díky rámu a 4bodovým pásům měl řidič jen pár modřin a relativně v pohodě vylezl z auta ven (předním oknem). Mám kamaráda konstruktera, který se mi snažil vymyslet program který by simuloval chování rámu při nehodě. Ale nějak to nefungovalo tak jak mělo. Nevím co dál napsat. Citovat
jolik Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Napsal jsi toho dost a mužeš ještě když něco najdeš.Časem ten rám budu dávat do mého auta(dost odvážné tvrzení neumím vubec nic,ale ode dneška mám velkou garáž;))ČUS AUTOBUS 309GTI 88Kw vrak Citovat
Honza Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Tak dej pak vědět jak si s rámem dopadl. Každopádně držim palec. Citovat
Kvasky Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 2 Jolik: Dej vědět jak to dopadlo. A chceš z auta vyhodit zadní sedák a udělat z toho spotrovní kousek (něco jako ten Zelenáč) nebo dáš jen tuning rám a sedačky necháš? Palce držím taky:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.