Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jsem zvědavej jak dlouho budu čekat než něco vyberu.Chtěl jsem benzín protože mám 406 v benzínu a nemužu na ní nadávat.Nikde mě nenechala.Jednou akorad co jsem vyměnoval v motoru byl MAP SENZOR,to bylo jedniné čidlo které se rozbilo na motoru.Z tohoto duvodu jsem chtěl benzín i když to vice žere,ale právě nemusim mít strach že by se vysypalo turbo nebo vstřiky naší špatnou naftou nebo kdo ví čím ještě.Benzín víc žere,ale náklady na udržbu jsou o hodně menší než u HDI.

Odesláno
oproti n

cecham je ich vela v de.

2,2 hdi ma dva turba?to pocujem prvy krat.ja som myslel ze 2,7 hdi ma dva turba a 2,2 len jedno

No tak to asi jsem asi :mad: 2,2HDi Biturbo je pro mě že jsou dvě

Odesláno
.........Z tohoto duvodu jsem chtěl benzín i když to vice žere,ale právě nemusim mít strach že by se vysypalo turbo nebo vstřiky naší špatnou naftou nebo kdo ví čím ještě.Benzín víc žere,ale náklady na udržbu jsou o hodně menší než u HDI.

to zas počkej záleží jakej motor v benzínu jsou přece turba taky,záleží jestli seženeš atmosféru či turbo ;)

ale jestli se bavíme o 407 tak máš pravdu tam turbo není....

Odesláno

Nie vsetky 2.2 maju dve turba ... To posledne, ta 2.2 ma tusim 200 ps alebo tak nejak, ta uz biturbo je ...

Odesláno

Nechci zbytečně tu nějak rozjíždět vlákno o turbu ale bavíme se snad o 407HDi...tam není přece o čem polemizovat obsah je jasnej 1,6 a 2,0...poté udělali 2,2 a ta je prostě Bi...nebo se snad pletu?

Odesláno

Ne vsetky ...

Napr ten v 508 ked si vyberes verziu GT ma 2.2 HDI 150 KW a 450 Nm

Odesláno

Kluci nechcete se tady bavit o tom co se vše nejčastěji sere na HDI motorech???Jak už jsem psal kdybych se nahodou rozhodl jit do HDI:D:DI když to je hodně malá pravděpodobnost.

Odesláno
Ne vsetky ...

Napr ten v 508 ked si vyberes verziu GT ma 2.2 HDI 150 KW a 450 Nm

opět opakuji bavíme se o 407!!! proč píšeš o 508 to můžeš i o 406 kde je 2,2 a není tam biturbo

Odesláno
Kluci nechcete se tady bavit o tom co se vše nejčastěji sere na HDI motorech???Jak už jsem psal kdybych se nahodou rozhodl jit do HDI:D:DI když to je hodně malá pravděpodobnost.

to si budeš muset projít pár příspěvků u těch aut a nebo se zeptej straki007 či pp205 ty ti o těch outech možná něco řeknou ;)

Odesláno

Tak najst 407 alebo Mondeo s benzinem budes mat celkom tazke, malokto si kupuje dnes 2 litrove benzinove motory, duplom bez turba ...

Je po nich maly dopyt, vysoka spotreba, maly krutak, ludia to nechcu ...

Takze tazko sa ty bude hladat .. Teba takych A6 tek s 2,4 V6 ci BMW s 323, 325 ci 328 bude urcite ovela viacej ...

Ale v podstate si pisal ze mas vybrane, tak neviem co sa tu dalej riesi ... To ze je tych aut malo tu hold diskusiou nikto neovplyvni ...

U HDI ty nikto nenapise, po kolko KM sa to zacne srat ... To proste zalezi na milion faktorech, a hocico co sa ti tu napise, ty bude zbytocne ... Napriklad nikdy nezistis, ci do toho niekto lial naftu s OMV, s NoName pumpy nebo s traktora, co mneli na drzustve ... Nevis, jestli to nekdo nastartoval, a hned tomu valil plnej ... Netusis ci napriklad jezdil na 5 tke po meste 50 km/h a tym nenacal dvojhmotu ... Ta je napriklad velmi draha na vymenu ...

Take su motory, ktore sou pomerne drzaky ... Napriklad 1.9 TDI ma prisernej zvuk, celkovy prubeh krutaku nic moc, a tak dale, ale treba u 77 KW verze ktera je u novsich oktavek, nebudes mit zasadnej problem ... Nebo u fiatu, 1,9 JTD v 88 KW verzi, take vicemene neznicitelnej diesel ... Take sou chvaleny 2.0 TDI s 80 KW motorem, ktere sou napr v Skode Jeti ... 2.0 HDI je uplne bezproblemove v 66 Kw verzi, ale take velmi dobra bola i tak 80 KW verze ...

Ja osobne bych si vybral bud diesla, s nejakym osvedcenym motorem, anebo jak bolo vyssie spominane, 3.0 V6 a isť do plynu.

Ale to sou vseobecne nazory ... Muzes koupit ojetinu s benzinem nebo dieslem, ktera se ti hned zacne srat, a budes do ni tlacit prachy, a muzes koupit treba 2.0 HDi s 400 tis. KM na tacho, a nemusis mit zadnej problem.

Treba znamej odkoupil od firmy firemni Octavii 2 kterou dostal v roku 2006, odkoupil ji v 2010 kdy ju vyradovali, mnel ji od novoty, 1.9 TDI 77 KW, v kombi, kdyz ji od firmy odkupoval domu pro manzelku, tak mnel skoro 280 tis. KM ... Zena byla na to auto zvykla, a jezdi s nim dodnes, ma neco malo pres 300 tis. KM, a v zasade krom spojky a spotrebnych veci, je ten motor absolutne OK, s puvodnim turbem, cerpadlem a vstrekmi a interierm zachovalejsim, jak 90 percent octavii se \"130\" tis. KM na tacho ktere najdes na internetu ...

Take je otazka, kolik rocne natocis kilaku, a teda, ci ti usetrena spotreba nezaplati pripadnej servis diesloveho motora ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...