Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stuchyho 406 ,,Mazlík´´konečně lišta na předním nárazníku :)

Recommended Posts

Odesláno

ne je tam klasika co se tam má dávat a poslední výměnu dělali přímo v Peugeotu...největší problém je že nejsem schopnej říct od kdy tam nebyla protože vím že jsem tak pře týdnem kontroloval olej ale nejsem si na 100% jistej jestli jsem ji dal zpátky :D dalo by se nějak zjistit jestli tam nemám 2 měrky ??? jo a taky nevím proč mi svítí porucha motoru mohlo to být kvůli tý chybějící měrce ??? jinak auto jede bez problému žádná STOPKA ani nouzový režim

[upravil dne 17/6/11 08:21 Stuchy]

Odesláno

Nevím-podle mně je to to samý jako když za běhu motoru otevřeš špunt dolévání oleje-a to by motoru vadit nemělo.

Elektronická měrka je jinde- jako že by jí to nějak ovlivnilo. To fakt netuším proč by to mělo svítit při ztrátě plechový měrky.

Myslim že kdyby tam byla zastrčená ještě jedna, tak to bude cítit při zasouvání tý druhý ?

Já myslím, že to vodítko je dvoudílný, nahoře je přichycený na nějakým držáku a do vany jde průchodkou a navazuje na vnitřní kus co je ve vaně.

Takže by snad mělo jít sundat nebo aspoň povytáhnout to horní vedení a uvidět, jestli tam měrka nezůstala.

Do motoru by vlézt neměla, myslím že už máme vedení měrky uzpůsobený na odsávání oleje horem a to pak vede měrku až na dno vany schovanou v tý trubce.

Ale nemám s tí zkušenost, jen teoretizuju podle Sboxu...takže mně neber moc závazně.

Odesláno

tak vyřešená alespoň ta kontrolka opravdu se rozsvítí kontrolka motoru když ujedete víc jak 30 Km bez měrky ... doma to musím ještě prolézt abych si byl jistej že tam ta druhá nezůstala

Odesláno

děkuju máme ho v rodině už od 1998 měl ho táta než koupil 406 v breaku a pak já než jsem si koupil 406 sedana teď spí v garáži a jezdíme s ním jednou za 14 dní pro radost ;)

Odesláno
Felly: to teda vypadá ;)

Stiblo: dneska v noci jsem o tom přemýšlel a od prodeje sešlo nechám si mazlíka ;)

paráda :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...