Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar, prosim o radu , pri vymene krokaca treba novy nejak inicializovat alebo sa len prehodi a frci ...dik

btw:nestretli ste sa s tym, ze na volnobeh vybehnu otacky az niekde k 4-5000, pocas jazdy ako keby sam pridaval, ako nahle sa preraduje tak zvysi otacky k maximu, ked zastanem na krizovatke vyletia zas az niekde cez 4000 , motor 2.0 16v 97/132, RFV /XU10J4R/ vdaka za tipy :roll

Odesláno

ja mam zase problem ked je studeny tak otacky su okolo 2300 a ked sa idem pohnut tak motor zdusi parkrat este pridam a potom je pohode ale robi to len ked je studeni.

Odesláno

motorek se nastaví sám.. při startu motoru s novým krokovým motorkem ti budou chvíly kolísat otáčky než si zjistí ŘJ chod motorku pak už by to mělo být ok...když máš motorek venku nezapínej klíč(odpoj konektor,baterku) jinak se může stát že čep krokáče vyjede moc a už tam nepůjde nasadit..

Odesláno

zdar,pokud se stane někomu omylem,že čep vyjede,tak stačí ho přitisknout k motorku a se zaplým klíčkem a potom vypnout,asi po par vteřiách dostane impulz od jednotky k zajetí zpět.Pak motorek odpojit a namontovat.:papa

Odesláno

měl jsem uplně stejný problem a vyřešila mi to komplet nová klapka se všema senzorama, krokáč, snímač otáček atd... prostě jsem na vrakaci koupil klapku i s čidlama a problem vyřešen

Odesláno

no ja som s tým bol u jedného švagrovho známeho mechanika, ten to premeral a zistil, že je zlý teplotný snímač tak sa idem s tým trochu pohrať a uvidím

Odesláno

tak krokáč som už vymenil ale stal 55,- pytam sa preto že skusim vymeniť ešte ten snimač teploty ten je v AK za cca 30,- a ak by to ešte stále robilo tak vymením aj to lanko

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...