georgegg Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 zdravim,mám doma bezdrátovej internet kterej je z ,,rádia´´ nebo jak se to jmenuje kabelem přímo do pc, dneska jsem si koupil air live multi function ap wl-5470ap, do nastavení se normálně dostanu ale nikde tam nemůžu najít kde mám nastavit svoji IP adresu a DNS server který mám přidělený, tudíž mi na noťasu neběži internet bezdrátově ale musím pořád po kabelu, máte s tím někdo pls zkušenost. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Hore máš menu s voľbami Mode Status TCP/IP Reboot Other. Najskôr vo voľbe Mode nastav režim AP mode. Potom vo voľbe TCP/IP nastavíš IP a ostatné nastavenia ohľadom WAN. Citovat
georgegg Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 ap mám nastavený, ale v tom nastaveni IP je nastavení Ip adresy ale to je adresa na tu wifinu a pak tam je default gateway ale tam když vyplním IP adresu co mám od provozovatele tak mi to hodí chybu že je špatná adresa:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 PC dostáva svoju ip adresu z rádia cez dhcp, alebo ju má nastavenú napevno? 1. V prípade, že ip adresu získava cez dhcp, nastav na rútri tiež dhcp na možnosť Client. Nič iné nemusíš vyplňať. 2. V prípade, že pc má ip adresu nastavenú napevno, na rútri nastav buď Server alebo Disable pre dhcp, z popisu v manuáli nie je jasné ako sa ktorá voľba správa. Potom musíš do polí IP Address, subnet mask, default gateway a dns server nastaviť hodnoty ako si ich mal na pc. Na samotnom pc potom zapni dhcp aby si to načítal z rútra. [upravil dne 24.5.2011 13:37 AnotherOne] Citovat
georgegg Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 ip mam napevno, už jsem to snad vyřešil, změnil jsem adresu wifi na stejnou strukturu jako mám přidělenou a už to chodí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.