Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neviem, či to má s tým niečo spoločné, ale po výmene displeja z 2- na 3-riadkový a nastavení na PC sa mi dvakrát stalo, že sa mi prehrial motor. Nezopol ventilátor! Chcem sa opýtať: chyba môže byť v čidle, príp. v relátku pred chladičom, alebo má s tým niečo spoločné počítač? Keď voda vyšla na 100 stupňov, teplomer sa okamžite vyšplhal o pol ciferníka na doraz a rozblikala sa STOP-ka. Prečo teplomer ušiel tak vysoko?

Odesláno

preveril by som cidlo ktore meria teplotu chladiacej kvapaliny.

ak to robi stale tak na dia to odhalis.

teplotu chladiacej kvapaliny mozes snimat aj s beznym obd testerom...

ak je cidlo poruchane, nesprava sa stabilne, riadiacu jednotku motora uvadza do omylu.

podobny problem osm riesil pred 4 mesiacmi na jednej 206-ke.

Odesláno

Ďakujem, preskúšam. Medzitým som zistil aj to, že na chladiči nemám žiaden spínač ventilátora :-(. Zrejme to spína cez relátka čidlo teploty motora na termostate. Ale zistil som totálne zoxidované kontakty na relátkach pred chladičom. Vyčistil som ich - a zatiaľ to vyzerá dobre :super

Odesláno

Nazdar lidi. Musel som vymenit cely ventilator koli vylagrovanemu lozisku, no ten co som zohnal po znamosti ma vacsie listy vrtule, a predavajuci mi povedal ze motor je silnejsi no nevedel povedat o kolko. Potreboval by som poradit ze kolko ma zhruba tento ventilator watov aby som vedel ze aku mam dat poistku do skrinky nech mi to funguje na 100% v tychto horucavach. Vdaka

+ na novom ventilatore v listoch vrtule mam take pliesky neviem ci to tam je naschval ako vyvazenie alebo to mozem kludne zhodit dole, vdaka.

stary ventilator

362072-staryv-th.jpeg

novy ventilator

362074-novyv-th.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...