julio1 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Neviem, či to má s tým niečo spoločné, ale po výmene displeja z 2- na 3-riadkový a nastavení na PC sa mi dvakrát stalo, že sa mi prehrial motor. Nezopol ventilátor! Chcem sa opýtať: chyba môže byť v čidle, príp. v relátku pred chladičom, alebo má s tým niečo spoločné počítač? Keď voda vyšla na 100 stupňov, teplomer sa okamžite vyšplhal o pol ciferníka na doraz a rozblikala sa STOP-ka. Prečo teplomer ušiel tak vysoko? Citovat
Marcel00 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 preveril by som cidlo ktore meria teplotu chladiacej kvapaliny. ak to robi stale tak na dia to odhalis. teplotu chladiacej kvapaliny mozes snimat aj s beznym obd testerom... ak je cidlo poruchane, nesprava sa stabilne, riadiacu jednotku motora uvadza do omylu. podobny problem osm riesil pred 4 mesiacmi na jednej 206-ke. Citovat
julio1 Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Ďakujem, preskúšam. Medzitým som zistil aj to, že na chladiči nemám žiaden spínač ventilátora :-(. Zrejme to spína cez relátka čidlo teploty motora na termostate. Ale zistil som totálne zoxidované kontakty na relátkach pred chladičom. Vyčistil som ich - a zatiaľ to vyzerá dobre Citovat
Gitarista001 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Nazdar lidi. Musel som vymenit cely ventilator koli vylagrovanemu lozisku, no ten co som zohnal po znamosti ma vacsie listy vrtule, a predavajuci mi povedal ze motor je silnejsi no nevedel povedat o kolko. Potreboval by som poradit ze kolko ma zhruba tento ventilator watov aby som vedel ze aku mam dat poistku do skrinky nech mi to funguje na 100% v tychto horucavach. Vdaka + na novom ventilatore v listoch vrtule mam take pliesky neviem ci to tam je naschval ako vyvazenie alebo to mozem kludne zhodit dole, vdaka. stary ventilator novy ventilator Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.