Marcel00 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 a ty mas dodo s vrtulou co? tiez mas odpalenu elektroniku v nej ? Citovat
dodo407sw Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 mne sa v statore zlomil jeden magnet... mne by stacil aj jeden pokazeny ventilator a opravil by som stator... teoreticky ale za 120E nebudem kupovat pokazeny ventilator Citovat
Marcel00 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 a neda ti ho lacnejsie? ved ked je v podstate nefunkcny tak nech ti ho preda za 50e... ci uz si mu to navrhol? Citovat
dodo407sw Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 hej som mu hovoril... ale glupota... predpokladam ze ho preda ako odrb... Citovat
Flying_dragon Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Ventilátor na chladič mám doma se válet také Citovat
DARCO Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Ventilátor na chladič mám doma se válet také MOC DAKUJEM KOLEGOVI ZE MI POSLAL AZ Z BILINY ... DALEKO ZA PRAHOU, VENTILATOR. SOM RAD ZE SU MEDZI NAMI AJ SUPER LUDIA KTORY NECHCU LEN NA KAZDOM ZAROBIT. este raz dakujem, nick super cloveka je Flying_dragon Citovat
strecofero Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Ahojte, tak aj som sa zaradil do klubu nefunkčných vetrakov na saharách..:roker Keď som to zmeral v aute, rele spína, poistka OK, na konektore od vetraka je ca. 12V. V tom vetraku je riadiaca elektronika, a tá bola celá - hmmm zatečena od vody a soli.....Skúšal som cez diag. vetrak spustiť, ale smola....hneď bola hlásená chýba. Ak by niekto mal dobrý typ,kde by som mohol zohnať funkčný ventilátor, budem povďačný....:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.