Filip77 Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Dobrý den, mám auto Peugeot 206 1.1, rok výroby 2004, najeto 55 000 km a v současné době se na autě vyskytuje tento problém: Při zařazení stupně 3 nebo 5 se mi občas stává, že při jízdě vyskočí řadící stupeň zpět do neutrálu. Mám dojem, že pokud je auto ještě nezahřáté, nestává se to, ale při delší jízdě a zahřátí auta se tento problém vyskytuje. Když zařadím u nezahřátého auta, cítím, jak řadící páka dobře při zařazení rychlosti drží daný stupeň, po delší době jízdy (zahřátí auta) je řadící páka jakoby volnější, řazení jde velmi lehce (tzn. když zařadím např. stupeň tři a zmáčknu spojku, tak řádící páka samovolně lehce vyskočí). Chtěl bych se zeptat, jestli jste se někdo s tímto problémem převodovky a řazením stupňů setkal a jak se to dá řešit? Kdyby se musela převodovka celá rozebírat, jak je to velký zásah a jaké z toho mohou plynout jiná negativa (problémy)? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.