Groll Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Zdravím, mám taky dotaz. Máte někdo zkušenosti s výměnou chladiče u 2,0 hdi. Po doplnění chvíli fungovala klima, a za pár dní, už zase auto jen topilo. Detekční kapalina odhalila nějaké dírky v chladiči za ventilátorem. Měnil někdo v poslední době, na kolik to cca vyjde? Díky Citovat
Andy22 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Na 1.6 HDI mě to vyšlo komplet nějakých 6800,-Kč bez DPH (8160,-Kč s DPH). Kondenzátor vyšel na 3474,- Kč, demontáž a motáž 1050,-Kč, 1400,- Kč stálo naplnění chladivem+olej+kontrast a ještě dezinfekce za 900,- Kč. Ceny bez daně. Zatím to funguje, ale jestli to vydrží zase jen 4 roky, tak je to celkem nákladný Citovat
Honimír Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 http://www.slevici.cz/sleva/autoklimatizace-kompletni-generalka-na-leto-a-na-dovolenou-jen-za-180-kc/ Zajímavá akcička pro Zlín a blízké okolí Citovat
Roman. D. Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 Zdravím, i já se přidám s dotazem Na mé 307 sw 1.6HDI, 80 kw r.v. 2006- někde uniká náplň klimy. Koupil jsem Pežotka před dvěma roky a klima šlapala bez problémů. Ale po letošní zimě mi náplň vydrží max. na 1500 km. Přitom vakuová kontrola těsnosti, čichačka i reflexní kapalina - vše OK bez závad. Neměl jste někdo podobnou závadu? Citovat
Andy22 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Zdravím, i já se přidám s dotazem Na mé 307 sw 1.6HDI, 80 kw r.v. 2006- někde uniká náplň klimy. Koupil jsem Pežotka před dvěma roky a klima šlapala bez problémů. Ale po letošní zimě mi náplň vydrží max. na 1500 km. Přitom vakuová kontrola těsnosti, čichačka i reflexní kapalina - vše OK bez závad. Neměl jste někdo podobnou závadu? Kondenzátor klimy může být někde v rohu prožraný od soli nebo od kamínku malá dírka. Vakuovka ti většinou nic nezjistí, to by si to musel mít jak síto, protože se to podtlakem vetšinou všechno zatáhne a drží to dobře. Ovšem, když to natlakují, tak je to už jiná. Byl to i můj případ - měl jsem to naťukaný asi na třech místech, to ale zjistili, až odmontovali saharu a bylo na to pořádně vidět. Jinak ani reflexní kapalina nebyla s brýlemi po UV lampou vidět. Citovat
Boldo307 Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 jedna otázka, koľko vás stojí naplnenie klímy ak je úplne prázdna? cenu by som rad aj s odsatím starých kvapalín zo systému, tlaková skúška, skúška s kontrastným farbivom, atď. Filtre by som zatial nemenil. ja som našiel najlepšiu cenu 39,50€, ale to je v Košiciach a to mám 400km... V okolí BA som našiel približne za 55-60€ alebo kolega mi povedal že on chodí za 20€ naplniť (ale to bude asi iba naplnenie). Problém je v tom, že som to auto kúpil nedávno a klíma neišla, ale ked ju zapnem tak počujem cvaknutie takže sa zapne len nechladí. Preto potrebujem aj tie skúšky nech to neplním zbytočne. A ešte jedna otázka: pred saharou mám len jeden veľký ventilátor (40-50cm priemer), ale nemali by byť dva keď je tam klíma? či je to jedno? Citovat
DavidVe Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Zdravím, i já se přidám s dotazem Na mé 307 sw 1.6HDI, 80 kw r.v. 2006- někde uniká náplň klimy. Koupil jsem Pežotka před dvěma roky a klima šlapala bez problémů. Ale po letošní zimě mi náplň vydrží max. na 1500 km. Přitom vakuová kontrola těsnosti, čichačka i reflexní kapalina - vše OK bez závad. Neměl jste někdo podobnou závadu? mam stejny problem ale až po 2 naplněni byl citit v aute smrad nevite čím by to mohlo byt díky za odpověd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.