HonzaZ Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Co se týká kabelu, tak na pežoty a citroeny jedině ACTIA (kabel - multiplexor pro origo dia Peugeot Planet nebo Lexia) a ten je poněkud dražší. Citovat
Naugi Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Dnes jsem si také kopil použitý display na P307 a mám stejný problém, nejde přepínat páčkou pod volantem na datum, spotřebu, okamžitou spotřebu, dojezd k pumpě atd... Už se to někomu podařilo vyřešit ??? Citovat
Existujuci Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Ja toto vobec neriesim,pretoze ked sa pozriem na display pp cez polarizacne okuliare tak na nom nevidno vobec nic. Ma niekto tuto skusenost? (ostatne casti pristrojovky su normelne viditelne). Citovat
HonzaZ Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Naugi, zkusit na diagnostice. Existujuci, je známá věc, že speciálně na 307 a možná i na jiných, je problém s viditelností displeje při použití polarizačních brýlí. Citovat
Existujuci Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Existujuci, je známá věc, že speciálně na 307 a možná i na jiných, je problém s viditelností displeje při použití polarizačních brýlí. [/rquote] No ved-ten display mi je na prd. Aj tak stale pise len FUEL LEVEL LOW. :blicismajlik:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.