Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak na odpojení EGR ventilu u 100KW HDi, Peugeot 307. FAP už nemám, je odpojenej a software je ošetřenej, ale začíná mě zlobit EGR a novej kupovat nechci. Co jsem se dočetl tak s emisema by neměl bejt problém, ale údajně by mohl být problém jak ho odpojit. Co jsem našel tady návody tak je to vše na ty starší verze EGRU co jsem se i poptával. Může někdo poradit, případně dát návod jak na to? Předem moc děkuji za pomoc.

Odesláno

Opravdu ne? Mechanik mě říkal, že nějakej nápad má, ale takhle jsem mu chtěl pomoc, že už by to měl někdo vyzkoušené v praxi...

Odesláno

Jednoduse NEEXISTUJE.:o:o

Mozna na cca 5km ale pak nouzak a diagnostika.Zadelas si zbytecne na problem protoze se ti komplet rozhodi nastaveni a pak budes muset stejne na diagnostiku a nastaveni...

Nekolikrat odzkousene jak softwarove tak mechanicky.

Odesláno
Jednoduse NEEXISTUJE.:o:o....

Minimálne zaslepiť sa to dá.

Pred rokom som kupoval 407 100kw HDI (SID803) a prednedávnom ma len tak napadlo mrknúť sa na EGR ventil a čakalo ma prekvapenie od predchádzajúceho majitela...

OBR1

OBR2

Pekný kus plechu... Len by ma zaujímalo, či to musel upraviť aj v SW. Diagnostika nehlási nič.

~Edit - oprava obrázkov

[upravil dne 16/5/11 14:46 GeorgeBaker]

Odesláno

My máme nápad, že EGR se zaslepí a motorek bude bokem připojenej a pracovat naprázno...Pokud by to něco házelo na diag tak by se řešilo dál...

Odesláno

jj.Protoze to je tkzv ometzeni ne vypojeni...

Druha cast EGR porad jakoby facha.Ale na chvili jako nouzovka dobre reseni.

Chudak turbinka no.......je divne ze nesviti...

Odesláno

Já tam dávat novej nechci...Ten motorek potřebujem, aby jsme obešli počítač, vlastně bych měl 2 v autě...Ale zatím to je jenom teorie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...