Pa.vlos Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Zdravím, v týdnu jsem nechal vyměnit tyčky stabilizátoru, ale objevil se mi další problém..... Jde o takové chrupání při ostrých pravotočivých zatáčkách - tzn. skoro při plném rejdu. Nemá prsoím někdo nějakou zkušenost? Že by poloosa? Najeto 140 000km. Moc díky. Citovat
Pa.vlos Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 Sakra, není to nějak brzo? u 405 jsem to měl taky, ale ta měla najeto o 200 000km víc . Citovat
georgegg Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 tak ona by vydržela hodně, spíš jde o to aby byly v pořádku manžety a spony co je upevňují, já měl prasklou jednu sponku a vůbec nevim jak dlouho,vyměnil jsem ji za jinou ale to půl roce se začalo ozývat tu křupání takže nezbylo nic jinýho než jí vyměníš Citovat
Pa.vlos Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 Jasně, právě pro to bouchání a jiný pazvuky jsem zajel ke známýmu mechanikovi na zvedák, kde jsme udělali celkovou kontrolu s okamžitou výměnou tyček stabilizátoru. Jinak vše OK, žádné vůle, manžety v pořádku....a ejhle po týdnu se ozývá křupání.... Citovat
georgegg Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 zkus těma sponkama co držej manžety zahejbat rukou, mě tam zůstala, ale byla nějaká volná takže se tam krásně dostal prach a hlavně jsem z manžety vylil celkem dost vody Citovat
Bohumil Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Špatné homokinetické klouby. Když točíš doleva, je špatný vravo a naopak. Pokud se uvolní spona, tak déle jak rok nevydrží. Citovat
Pa.vlos Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 Odhalena malinká vůle levé tyče řízení a levého čepu....že by to způsobovalo i takové bouchání při přejezdu nerovností....respektive \"vlítnutí do díry\"..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.