Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

v týdnu jsem nechal vyměnit tyčky stabilizátoru, ale objevil se mi další problém..... Jde o takové chrupání při ostrých pravotočivých zatáčkách - tzn. skoro při plném rejdu.

Nemá prsoím někdo nějakou zkušenost? Že by poloosa?

Najeto 140 000km.

Moc díky.

Odesláno

tak ona by vydržela hodně, spíš jde o to aby byly v pořádku manžety a spony co je upevňují, já měl prasklou jednu sponku a vůbec nevim jak dlouho,vyměnil jsem ji za jinou ale to půl roce se začalo ozývat tu křupání takže nezbylo nic jinýho než jí vyměníš

Odesláno

Jasně, právě pro to bouchání a jiný pazvuky jsem zajel ke známýmu mechanikovi na zvedák, kde jsme udělali celkovou kontrolu s okamžitou výměnou tyček stabilizátoru. Jinak vše OK, žádné vůle, manžety v pořádku....a ejhle po týdnu se ozývá křupání....

Odesláno

zkus těma sponkama co držej manžety zahejbat rukou, mě tam zůstala, ale byla nějaká volná takže se tam krásně dostal prach a hlavně jsem z manžety vylil celkem dost vody

• O 2 týdny později...
Odesláno

Odhalena malinká vůle levé tyče řízení a levého čepu....že by to způsobovalo i takové bouchání při přejezdu nerovností....respektive \"vlítnutí do díry\".....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...