Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tempomat

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer, má někdo zkušenost zda jde dodělat tempomat do Partnera u mě Cit. Ber. 1.6 HDI r.v. 06. U 807 to má dodělané bez problémů , ale tady jsem koukal že auta s tempomatem mají osazen jíný panel s budíky . Děkuji.

Odesláno

Zjisti, zda máš dva brzdové spínače, nebo spíš jeden brzdový spínač ze kterého jdou 4 kablíky. Pokud ano, tak nejlépe zjistit na diagnostice, zda se dá nakonfigurovat tempomat. Pokud vše OK, tak stačí dodat páčku tempomatu, nakonfigurovat a je to.

Odesláno

Dík , teď mě ještě napadlo že by auto asi mělo mít i spinač na spojce . Podívám se na zapojení el. u 807.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud máš nainstalován z výroby druhý (bezpečnostní) spínač u brzdového pedálu nebo dvojitý spínač a řádně zapojený, tak potřebuješ jenom páčku pro tempomat a povolit to na diagnostice. Nová páčka stojí cca 1700,-. Doufám ze máš pod volantem už COM.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj prosím mohl by jsi mi zjistit jestli do mého partnera lze namontovat tempomat??? Dle vin VF3GJRHYK95164353 je tam napsáno že je to bez tempomatu což vím ale nevím jesli lze nebo ne domontovat. Díky

Odesláno

Dá se to poznat , ale ne podle spojkového pedálu, ale podle toho zda jsou nahoře u brzdového pedálu buď dva spínače, nebo jeden se čtyřmi vývody (kablíky).

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...