Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zajtra nafotim a hodim ti to tu ja som ho tiez zapajal a jinak nesuhlasim s tim volnobehem.V zimě je prave lepsi nechat auto se malinko zahřat a dokial soused oskrabe skla v -15 C´ ja si v klidu dopiju kavicku nasednu a jedu :papa

Odesláno
zajtra nafotim a hodim ti to tu ja som ho tiez zapajal a jinak nesuhlasim s tim volnobehem.V zimě je prave lepsi nechat auto se malinko zahřat a dokial soused oskrabe skla v -15 C´ ja si v klidu dopiju kavicku nasednu a jedu :papa

to bude super.dik

a k tomu hore zamok spiatocky nemam a ani nepotrebujem mam dobry alarm.a ja mam v p.. co je dobre podla tych co vyrabaju auta ja mam radsej vyhriate alebo vychladene auto..

a ovladac mam pekny sikovny a malicky a tiez le 4 tlacidla.foto tiez hodim.

a moj alarm zo startom stal 45 eur aj s dvomy ovladacmi tak preco si to nenamontovat..super vec.

Odesláno
Ale pozor za 45 ecok necakaj ziadny zazrak.Moze sa stat ze ti to bude robit zlobu kvalitny alarm s dialkovym startom startuje na cca 5000kč resp.200 eur

no unas tolko stoja ale ked vies kde kupovat za vyhodnu cenu..

a central frci aj alarm bez problemou uz vyse roka

Odesláno

ono tie lacne alarmy maju problem z antenou ze zhory a maju slaby dosah ja mam sentinel 2200m je tam pager z dialkovym startom a fakt je to super vec auto zohriate v zime do 10minut a v lete si ho schladim,montaz bola zlozita je to tu pisane na fore ako a kde som to napajal tak skus pohladat/

Odesláno

Ja mám alarm Magicar,myslím 8000B.Je to starší typ,ale je to pager s dialkovým startom a dosahom cca 1 km.

Som s ním spokojný,len mám zodraté dialkové ovládanie,musím vymeniť obal dialkového ovládania.

Odesláno
Ja mám alarm Magicar,myslím 8000B.Je to starší typ,ale je to pager s dialkovým startom a dosahom cca 1 km.

Som s ním spokojný,len mám zodraté dialkové ovládanie,musím vymeniť obal dialkového ovládania.

ja pager nemam sice mam ale nemam napojeny nemam antenu.a zatial som ho nepotreboval.a moje klasicke tlacitkove ovladanie ide z 5teho poschodia na parkovisko v pohode a viac nepotrebujem.

post-29488-14109617448652_thumb.jpg

Odesláno
Ale pozor za 45 ecok necakaj ziadny zazrak.Moze sa stat ze ti to bude robit zlobu kvalitny alarm s dialkovym startom startuje na cca 5000kč resp.200 eur

no uvidime ako to pojde ale az ked to napojim.to foto si nahodou neurobil.hmm?bol by som moz vdacny..

Odesláno

Radšej to daj zapojiť tomu kto sa tomu rozumie,aby si nebol nemilo prekvapený ked ti zhorí auto,alebo si ho nájdeš odomknuté.Aj to sa stáva neodborným zásahom do auta.A ešte jedna velmi dôležitá vec je to,či máš mux,alebo starší typ.

Odesláno

ved som pisal ze uz to mam napojene vyse roka a nieje problem funguje aj alarm aj centreal ako ma aj dotahovanie okien aj automaticke zamykanie...aj ten start napojim len potrebujem poondatu schemu spinacky az viem ktory kabel naco je lebo len tak skusackou je dost blbost..som skusal a to spina ako chce..a je ich tam dost..a tie neodborne zasahy ...nato je forum az sa to tu nauci a poradi aby nedoslo k niecomu takemu ako vyhorenie..kvalitne umiestnenie kablou a izolacia je zaklad.niesom vcerajsi uz tam par veci mam napojenych..

Odesláno

neviem ci ti pomoze schema spinacky,kontretna schema na spinacku som este nevidel v chemach je nakreslena spinacka ale nie oznacenie kablovja ked som to napajal tak som zobral merak a meral,ja som musel vybrat aj spinacku ebo blbol kabel na ventilator takze sa mi stym robilo este lepsie lebo sm videl presne kontatkty

Odesláno
neviem ci ti pomoze schema spinacky,kontretna schema na spinacku som este nevidel v chemach je nakreslena spinacka ale nie oznacenie kablovja ked som to napajal tak som zobral merak a meral,ja som musel vybrat aj spinacku ebo blbol kabel na ventilator takze sa mi stym robilo este lepsie lebo sm videl presne kontatkty

a uz si nepametas ktory bol ktory..

Odesláno

nemal som cas to nafotit ale bez meraku sa do toho radsej ani nepustaj jedna chyba moze mat fatalne nasledky.do spinacej skrinky ide 6 kablou (3 pary)musis premerat ktory kam ide na jednom je trvalych 12v a postupnym otacanim kluca a meranim zistis ktory kabel je k čomu takto som to zapajal ja

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...