Vítek1 Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 vetsinou to jsou takove ty cinani za 4000 s nakreslenym autickem! a jeste jim pak prdne displej kdyz jsou v kapse s klicema a novej ovladac je za 2000. co tam teda mas? Citovat
Přema Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 http://www.gme.cz/cz/f-kv5tx-p763-413.html toto je můj ovladač ...3.zapnu klíček , 4. startér... Citovat
Vítek1 Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 jo tak tohle to je jina! ale pro me taky na nic kdyz bydlim v zelezobetonu Citovat
groovred Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 zajtra nafotim a hodim ti to tu ja som ho tiez zapajal a jinak nesuhlasim s tim volnobehem.V zimě je prave lepsi nechat auto se malinko zahřat a dokial soused oskrabe skla v -15 C´ ja si v klidu dopiju kavicku nasednu a jedu Citovat
peugeot 406 super Odesláno 21. květen 2011 Autor Odesláno 21. květen 2011 zajtra nafotim a hodim ti to tu ja som ho tiez zapajal a jinak nesuhlasim s tim volnobehem.V zimě je prave lepsi nechat auto se malinko zahřat a dokial soused oskrabe skla v -15 C´ ja si v klidu dopiju kavicku nasednu a jedu to bude super.dik a k tomu hore zamok spiatocky nemam a ani nepotrebujem mam dobry alarm.a ja mam v p.. co je dobre podla tych co vyrabaju auta ja mam radsej vyhriate alebo vychladene auto.. a ovladac mam pekny sikovny a malicky a tiez le 4 tlacidla.foto tiez hodim. a moj alarm zo startom stal 45 eur aj s dvomy ovladacmi tak preco si to nenamontovat..super vec. Citovat
groovred Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Ale pozor za 45 ecok necakaj ziadny zazrak.Moze sa stat ze ti to bude robit zlobu kvalitny alarm s dialkovym startom startuje na cca 5000kč resp.200 eur Citovat
peugeot 406 super Odesláno 21. květen 2011 Autor Odesláno 21. květen 2011 Ale pozor za 45 ecok necakaj ziadny zazrak.Moze sa stat ze ti to bude robit zlobu kvalitny alarm s dialkovym startom startuje na cca 5000kč resp.200 eur no unas tolko stoja ale ked vies kde kupovat za vyhodnu cenu.. a central frci aj alarm bez problemou uz vyse roka Citovat
zolco Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Aká je to značka?Začína ma to zaújimať!!! Citovat
martis Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 ono tie lacne alarmy maju problem z antenou ze zhory a maju slaby dosah ja mam sentinel 2200m je tam pager z dialkovym startom a fakt je to super vec auto zohriate v zime do 10minut a v lete si ho schladim,montaz bola zlozita je to tu pisane na fore ako a kde som to napajal tak skus pohladat/ Citovat
zolco Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Ja mám alarm Magicar,myslím 8000B.Je to starší typ,ale je to pager s dialkovým startom a dosahom cca 1 km. Som s ním spokojný,len mám zodraté dialkové ovládanie,musím vymeniť obal dialkového ovládania. Citovat
peugeot 406 super Odesláno 22. květen 2011 Autor Odesláno 22. květen 2011 Aká je to značka?Začína ma to zaújimať!!! ziadna znacka znacky su drahe. ked chces znacku tak kukni tu.. http://www.alarmy-handsfree.sk/alarm-handsfree/eshop/1-1-AUTOALARMY/2-2-Dvojcestne-alarmy/5/6-Autoalarm-Steelmate-888MO Citovat
peugeot 406 super Odesláno 22. květen 2011 Autor Odesláno 22. květen 2011 Ja mám alarm Magicar,myslím 8000B.Je to starší typ,ale je to pager s dialkovým startom a dosahom cca 1 km. Som s ním spokojný,len mám zodraté dialkové ovládanie,musím vymeniť obal dialkového ovládania. ja pager nemam sice mam ale nemam napojeny nemam antenu.a zatial som ho nepotreboval.a moje klasicke tlacitkove ovladanie ide z 5teho poschodia na parkovisko v pohode a viac nepotrebujem. Citovat
peugeot 406 super Odesláno 22. květen 2011 Autor Odesláno 22. květen 2011 Ale pozor za 45 ecok necakaj ziadny zazrak.Moze sa stat ze ti to bude robit zlobu kvalitny alarm s dialkovym startom startuje na cca 5000kč resp.200 eur no uvidime ako to pojde ale az ked to napojim.to foto si nahodou neurobil.hmm?bol by som moz vdacny.. Citovat
peugeot 406 super Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 nikto nic nepomoze??? Citovat
mayo406 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Radšej to daj zapojiť tomu kto sa tomu rozumie,aby si nebol nemilo prekvapený ked ti zhorí auto,alebo si ho nájdeš odomknuté.Aj to sa stáva neodborným zásahom do auta.A ešte jedna velmi dôležitá vec je to,či máš mux,alebo starší typ. Citovat
peugeot 406 super Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 ved som pisal ze uz to mam napojene vyse roka a nieje problem funguje aj alarm aj centreal ako ma aj dotahovanie okien aj automaticke zamykanie...aj ten start napojim len potrebujem poondatu schemu spinacky az viem ktory kabel naco je lebo len tak skusackou je dost blbost..som skusal a to spina ako chce..a je ich tam dost..a tie neodborne zasahy ...nato je forum az sa to tu nauci a poradi aby nedoslo k niecomu takemu ako vyhorenie..kvalitne umiestnenie kablou a izolacia je zaklad.niesom vcerajsi uz tam par veci mam napojenych.. Citovat
martis Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 neviem ci ti pomoze schema spinacky,kontretna schema na spinacku som este nevidel v chemach je nakreslena spinacka ale nie oznacenie kablovja ked som to napajal tak som zobral merak a meral,ja som musel vybrat aj spinacku ebo blbol kabel na ventilator takze sa mi stym robilo este lepsie lebo sm videl presne kontatkty Citovat
peugeot 406 super Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 neviem ci ti pomoze schema spinacky,kontretna schema na spinacku som este nevidel v chemach je nakreslena spinacka ale nie oznacenie kablovja ked som to napajal tak som zobral merak a meral,ja som musel vybrat aj spinacku ebo blbol kabel na ventilator takze sa mi stym robilo este lepsie lebo sm videl presne kontatkty a uz si nepametas ktory bol ktory.. Citovat
groovred Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 nemal som cas to nafotit ale bez meraku sa do toho radsej ani nepustaj jedna chyba moze mat fatalne nasledky.do spinacej skrinky ide 6 kablou (3 pary)musis premerat ktory kam ide na jednom je trvalych 12v a postupnym otacanim kluca a meranim zistis ktory kabel je k čomu takto som to zapajal ja Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.