staco Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Zdravim vsetkych ,chcem sa opytat ,ci by mi niekto nevedel poradit ,kde je problem ked sa mi zadny stierac otaca iba v uhle 120 stupnov a nie v uhle 180 stupnov Problem v stieraci a ani v oske stieraca nie je ,nakolko som to skusal aj bez nich Dufam ze netreba menit motorcek stieraca Dakujem Citovat
Mortis Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Zkus pustit samotny motorek bez sterace jestli se vytoci jak ma. A samotný stěrač jestli jde volně až do krajní polohy. Mi šel sterač strašně ztuha a motorek s ním nemoh otočit. Citovat
staco Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Diky za dpoved, ale ako som pisal stierac aj osku z motora som mal demontovanu a ako spominas skusal som to iba so samotnym motorcekom ale samotny motorcek sa mi toci nedostatocne Tak mozno skusim pozriet ten motorcek inak uz neviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.