winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 navod jak si to rozlepil by nebol??? by sa mi to hodilo nekdy do budoucna Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 delal jsem to podle tohletoho videjka.... http://www.youtube.com/watch?v=ok1a9jyfRYw Pro neanglicky mluvici jsem to pekl na 200\'C na 8 minut a pak jsem to rozlepoval nozem jako on. Prvni mi dalo tak hodku nez jsem vychytal jak na to. Druhe slo za 30 minut. Jen jsem zvedav jak to pujde zapect zpet [Edited on 16/8/11 by Buback] Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 no tak až to zlepiš spatky taj vedieť ... a neponiči sa to sklo alebo cele svetlo pri tej teplote??? a na čo si to položil?? ?normálne na plech na pečenie alebo ako?? či sa to neprilepilo alebo neroztieklo či zdeformovalo.....toho sa ja celkom bojim Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 nejdrive sem to zkousel horkovzduskou ale neni to dobre. V troube to je luxus nechal sem to v modu s ventilatorem (fakt nevim jak to je cesky) Mel jsem to normalne na rostu. Nemusis se bat se svetlem se nestalo vubec nic, je to trosku meksi ale jinak nic. Asi potrebujes mnohem vetsi teplotu a nebo vice casu aby to pokrivilo svetlo. Nic se nestalo ani mechanismu na naklaneni svetel. Zitra budu muset pozhanet pruhledny silikon ci neco takoveho na zalepeni. Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 aha super dakujem takže len 200°C 8 minut s ventilatorem chapem........ no žiarovky asi vytihanuť čo??? Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 jj jsem z toho sundal vseco co slo, lampy, motor sklapeni svetal a tak. Se mrkni na to videjko tam je to vsecko ukazane akorat sem to nezalepoval paskou bo jsou stejne cele zasvinene!! Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 no nevim ake video daj link alebo dačo a dakujem hodne za rady hadam sa do toho čim skôr pustim lebo to planujem už neaku dobu Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 ups ... sem myslel ze jsem ho tu uz dal http://www.youtube.com/watch?v=ok1a9jyfRYw Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 dakujem ešte raz čul sa do toho u len psutiť a pak davať bacha aby som to dal spatky všetko v pohode a nemuseli sa vycentrovvať svetla zase a ešte necahpem proč sa to lepi aj svetlo aj otvory......čo sa to v tej trube upeče že to zčerna to sklo potom? [upravil dne 16/8/11 od winco] Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 nemas zaco no snad to bude bez problemu. Snad se mi to zitra podari dat do kupy. Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 sorry že som zasral vlakno a držím palce s tou montažou a ench všetko dobre dopadne. no mám šte otazku, to sklo sa ti neako ohorelo v tej trube ked si ho nezalepil ani z vonku a ani všetky diery po žiarovkach a podobne Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 to neres aspon se tu neco deje a snad to pomuze i ostatnim. nee to uz tak bylo a proto sem to taky rozdelaval !! On to zalepoval bo to byly nove svetla a tak aby se tam nedostal nejaky bordel. Ja to asi zalepim az to budu davat zpatky. Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 no tak ked len kôli tomu tak v pohode som sa bal že by to inak obhorelo a zčernalo to by bolo horšie Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 sem to risknul a slo to V nejhorsim bych navstivil vrakac pro \'\'nove\'\' Esce jeden dotaz, chces to jen cistit nebo aji nabarvit. Si nejsem jisty kterou cernou do toho dat, esli matnou nebo lesklou. Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 no ja chcem rozlepiť a pak vše okrem prabol nabarviť na čenu lesklu....vlastne to jak je barva auta.....ale mám stare H4 takže je jedno aka černa by bola u mňa a myslim že u teba taky lepšie bude leskla ale tak rozhodnuť sa musiš sam Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 zitra vyzkousim co bude lepsi. Tak a dalsi dotaz. Chcu zatmavit zadni svetla a nejsem si jisty jak. Na netu sem nasel spoustu videi se sprejem a nebo s folii a folie se mi zda lepsejsi. Ma tu nekdo zkusenost?? Dik jak cyp Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 s tým zadkom ti pomožem....ale niekdy davno som videl na nete sprej černý, ktorý ti po zapnuti svetiel neni vobec vidieť a ovlivňuje vobec farbu svetiel ale ked vypneš tak svetla su skoro uplne cele černe...folia myslim že by farbu mohal neako ztmaviť...alebo kekby sa nalepí z vnutra svetla tak by to bolo jak falia na okne že z vonku tmava ale z vnutra by svetlo prosvitalo von alebo opačne??? Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 sprej se jmenuje Night Shade ale nevim jestli ho v bagetakove sezenu folie by byla jednodussi, teda pokud se lepi z venku Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 no jo možna že som to poplietol a lepi sa zvenku už je moc neskoro a nechce sa mi rozmýšlať ale ten sprej alebo neaky podobny aj ve francii zežneš určite Citovat
Frozz Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Ser na sprej, ten už nikdy nesundáš, folii jo ;-), a folie se lepí zvenku. Mám otázku, jakou máš spotřebu ve městě a mimo město klidnou jízdou, a ve městě / mimo sportovní jízdou? Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.