Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak až to zlepiš spatky taj vedieť ... a neponiči sa to sklo alebo cele svetlo pri tej teplote??? a na čo si to položil?? ?normálne na plech na pečenie alebo ako?? či sa to neprilepilo alebo neroztieklo či zdeformovalo.....toho sa ja celkom bojim :(

Odesláno

nejdrive sem to zkousel horkovzduskou ale neni to dobre. V troube to je luxus nechal sem to v modu s ventilatorem (fakt nevim jak to je cesky) Mel jsem to normalne na rostu.

Nemusis se bat se svetlem se nestalo vubec nic, je to trosku meksi ale jinak nic. Asi potrebujes mnohem vetsi teplotu a nebo vice casu aby to pokrivilo svetlo. Nic se nestalo ani mechanismu na naklaneni svetel.

Zitra budu muset pozhanet pruhledny silikon ci neco takoveho na zalepeni.

Odesláno

jj jsem z toho sundal vseco co slo, lampy, motor sklapeni svetal a tak. Se mrkni na to videjko tam je to vsecko ukazane ;)

akorat sem to nezalepoval paskou bo jsou stejne cele zasvinene!!

Odesláno

dakujem ešte raz :)

čul sa do toho u len psutiť :D a pak davať bacha aby som to dal spatky všetko v pohode a nemuseli sa vycentrovvať svetla zase :D

a ešte necahpem proč sa to lepi aj svetlo aj otvory......čo sa to v tej trube upeče že to zčerna to sklo potom?

[upravil dne 16/8/11 od winco]

Odesláno

sorry že som zasral vlakno :D a držím palce s tou montažou a ench všetko dobre dopadne.

no mám šte otazku, to sklo sa ti neako ohorelo v tej trube ked si ho nezalepil ani z vonku a ani všetky diery po žiarovkach a podobne

Odesláno

to neres aspon se tu neco deje ;) a snad to pomuze i ostatnim.

nee to uz tak bylo a proto sem to taky rozdelaval !! On to zalepoval bo to byly nove svetla a tak aby se tam nedostal nejaky bordel. Ja to asi zalepim az to budu davat zpatky.

Odesláno

sem to risknul a slo to :D V nejhorsim bych navstivil vrakac pro \'\'nove\'\' :D

Esce jeden dotaz, chces to jen cistit nebo aji nabarvit. Si nejsem jisty kterou cernou do toho dat, esli matnou nebo lesklou.

Odesláno

no ja chcem rozlepiť a pak vše okrem prabol nabarviť na čenu lesklu....vlastne to jak je barva auta.....ale mám stare H4 takže je jedno aka černa by bola u mňa :D a myslim že u teba taky lepšie bude leskla :) ale tak rozhodnuť sa musiš sam :)

Odesláno

zitra vyzkousim co bude lepsi.

Tak a dalsi dotaz. Chcu zatmavit zadni svetla a nejsem si jisty jak. Na netu sem nasel spoustu videi se sprejem a nebo s folii a folie se mi zda lepsejsi. Ma tu nekdo zkusenost??

Dik jak cyp

Odesláno

s tým zadkom ti pomožem....ale niekdy davno som videl na nete sprej černý, ktorý ti po zapnuti svetiel neni vobec vidieť a ovlivňuje vobec farbu svetiel ale ked vypneš tak svetla su skoro uplne cele černe...folia myslim že by farbu mohal neako ztmaviť...alebo kekby sa nalepí z vnutra svetla tak by to bolo jak falia na okne :) že z vonku tmava ale z vnutra by svetlo prosvitalo von :D alebo opačne??? :D

Odesláno

no jo :D možna že som to poplietol a lepi sa zvenku :D už je moc neskoro a nechce sa mi rozmýšlať :D ale ten sprej alebo neaky podobny aj ve francii zežneš určite :D

Odesláno

Ser na sprej, ten už nikdy nesundáš, folii jo ;-), a folie se lepí zvenku.

Mám otázku, jakou máš spotřebu ve městě a mimo město klidnou jízdou, a ve městě / mimo sportovní jízdou? Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...