Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny!Jsem tady nový,už asi 3 týdny vlastním 607-čku,no pořád se učím,co a jak:-)Nějaký menší problémy jsem už pořešil(nová záložní baterie...),no na jeden zatím nemůžu přijít!Počítač mi signalizuje,že levá žárovka nefunguje,nebo nefunguje správně,a přitom všechny žárovky všech světel,mlhovek,blinkrú svítí normálně!Aspoň mi to teda příjde,že normálně.Poradí mi někdo,co s tím?Mám zkusit všechny měnit,nebo nějaký kontakty.....?:myslim

Odesláno

Co to přesně hlásí? Na levé straně auta je:

přední mlhovka

přední parkovačka

potkávací

dálková

přední blinkr

boční blinkr

zadní blinkr

zadní parkovačka

brzdová

couvací

zadní mlhovka

Takže co?

[upravil dne 14.5.2011 08:03 P607Olda]

Odesláno

No,hlási to:\"front left bulb low detected\",takže přední levá žárovka že je slabá,nebo ne?Furt ty světla študuju,

a možná je asi levé přední světlo lehce slabší,no nic extra!Tak mám zkusit vyměnit tu žárovku?Asi to zkusím,třeba to

dá pokoj...

[upravil dne 16/5/11 21:17 Maci1980]

Odesláno

Přepni na němčinu, napiš, co to hlásí německy.

Anglicky to asi fakt znamená, že je slabá, ale která? Máš potkávačky klasické (ne-xenon)?

Na Citroenu mi to hlásilo závadu parkovaček, když tam byla slabší žárovka, než tam patří, tedy asi 2 W namísto 5W. Napohled bylo vše v pořádku.

PS:koukal jsem do slovníku, low beam opravdu znamená potkávací světlo. Takže vyměň žárovku, prostříkni kontakty. Pokud by to nepomohlo, tak proměř voltmetrem, jestli zem žárovky je opravdu na potenciálu karoserie, tedy přechodový odpor kostry. Případně zaměň L a P žárovky, jestli se hláška změní.

Pokud máš xenony, tak je zřejmě výbojka na odchodu.

[upravil dne 17.5.2011 06:47 P607Olda]

[upravil dne 17.5.2011 06:48 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...