tomasg Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Kdyz oteviram jakekoliv predni dvere, zatahnu za kliku. Ta se dostane do urcity polohy a pak ji musim pro otevreni pritahnout jeste vic k sobe. Prijde mi, ze pri prechodu z jedny polohy do druhy tam neco preskoci. Je tohle vlastnost kliky nebo je nekde problem? Diky Citovat
Sportivo2 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Kdyz oteviram jakekoliv predni dvere, zatahnu za kliku. Ta se dostane do urcity polohy a pak ji musim pro otevreni pritahnout jeste vic k sobe. Prijde mi, ze pri prechodu z jedny polohy do druhy tam neco preskoci. Je tohle vlastnost kliky nebo je nekde problem? Diky tento isty problem mam aj ja a este zrejme s tym aj suvisiaci problem ze sa mi potom dialkou neda zamknut auto ale ked znova potiahnem vnutornu klucku uplne k sebe tak sa uz auto dialkou zamknut da. Citovat
alihen Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 mozno len zadrhava tiahlo, skuste premazat nejakym silikonovym olejom Citovat
Síma Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Já to promazal silikonovým olejem a bylo po problému Citovat
Hawk476 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Já dveře promazal silikonovým olejem (panty a vodítka) a začaly vrzat. Zlatá tuhá maziva Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.