Šalda Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Pěkně sis pohrál, jen prosím tě už dej ty potahy pryč Citovat
elton Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Šaldo, Globus tygří potahy jsou přece in:aut:aut:D Citovat
Šalda Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Eltone, já vím, a proto jsem Ti je už objednal k vánocům;) Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 eltone až na to že se to auto s tema potahama tak koupilo, ale dneska novinka nasral jsem se a sundal , namichal si lepidlo a vcera pri umyvani auta jsem si vsiml ze me chce odpadnout lista ze dveri Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 jinak dneska auto bez potahu:D Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 tak to nejspis uz i zustane:D Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 jen je vyčistim a takhle už zustanou , max seženu přehozy s napisem peugeot misto tygru Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 a to už jsem jen doladoval . Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 dneska si snad pojedu udelat vetsi radost, chci si koupit nejakej svuj fotacek, aby me nikdo nenadaval, hele to je muj fotak no nic, pak me napadlo na to hodit nejaky kolecka .. jen nevim ktere zda 15,16 ci 17 ? poradite ? no a taky radio a do zadu 2x oval.. jen nevim jake radio a jaky repro. dalsi uprava je trosku zatmavit auto, a pak budu spokojenej. tot jsou me planovane upravy.. ale přestavuju a všechny kačky jdou do rekonstrukce.. takže auti musi cekat.. ach jo.. Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 jo a mimochodem, kde se da sehnat nalepka naseho clubu ? potreba vice, jelikos mam v planu se prihlasit jako řadny člen aby to už bylo celkove.. Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 Napisu vecer jak jsem pořidil, popripadne vlozim nejaky foto, když teda bude radost.. tak zatim kluci Citovat
John Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Hned to vypadá o 100% líp bez těch ..luxus\" potahů Jinak kola... hodně záleží co chceš zda pohodlí a nebo aby to fakt sedělo a pak taky šířku gum bych volil s ohledem na výkon auta takže max ty 205/xx ale osobne bych asi dal nějaký pěkný 16kola... Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 dobre auto mam rv 2000, 2.0 hdi 66kw neni to žadny drak ale na nase silnice uplne bohate staci:D Citovat
elton Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 jo a mimochodem, kde se da sehnat nalepka naseho clubu ? potreba vice, jelikos mam v planu se prihlasit jako řadny člen aby to už bylo celkove.. No přece v e-šopu: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 nj maji inventuru docasne uzavren E - shop:D Citovat
elton Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Tak to musíš počkat až pojede:P:P:D Citovat
elton Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Eltone, já vím, a proto jsem Ti je už objednal k vánocům;) Jů už se těším, nevydržím až do vánoc:aut:D Citovat
Šalda Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Eltone, tak popros zpozdílka ať Ti je dá, když je už nepotřebuje, když to nevydržíš do vánoc:D:aut¨ Zpozdílku, chválím že jsi konečně dostal rozum a potahy dal dolů, hned to vypadá jako AUTO:D;) Jinak kola bych na Tvém místě koupil 16\", tedy pokud je máš napsaný v TP. Do 17\" bych u 66kw nešel, vím to u svýho auta:), pneu klasika 205/55:papa Citovat
zpozdilek Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 eltone mas je u me schovany na nejakym srazu ti je milerad dam nebo zustanou u me ve skrini na pořad ... Saldo myslis že jenom 16? neni to malo, ale ty mas 16nactky na aute nebo ne? nemužeš poslat fotku z boku auta prosim ? Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.