Fieldy-cz Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Ahoj. Nevím jestli to dávat do spojitosti, ale po prolézání pojistek při závadě na světlech mi začali zlobit stěrače a stahování okýnek. U obojího je rozdíl, jestli je jen zapnutý klíček a nebo běží motor. Okýnka šla stahovat i s jen zapnutým klíčkem, ale teď se nehnou dokud nenastartuju motor ( i podsvícení ovladačů se rozsvítí až po nastartování ). U stěračů mě zase zlobí cyklování, nejspíš. Když mi běží motor a buď jen pustim jedno stírnutí stiskem dolů nebo pustim stěrače normálně, tak po vypnutí ještě chvilku běží. Pak cvkne asi relátko a zůstanou vyset někde v mezipoloze. Když mam vypnutý motor, tak jdou stěrače pustit jen klasicky nahoru a po vypnutí se nevrací do základní polohy, ale zůstanou tam kde zrovna vypnu... Mohlo by být opravdu spojitost se šťouráním se v pojistkách nebo jde o něco jiného ? Projevilo se to najednou. Když by byl někdo ochoten poradit, budu rád. Předem díky [upravil dne 12/5/11 07:52 Fieldy-cz] Citovat
paťas!!! Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 u steracu ti nepude spinany + do motorku (dojezd)....proto se ti zastavi \"kdekoliv\" skontroloval bych pojistky nebo konektor u steracu a zmerit jestli tam de napeti......s oknama ti neporadim nevim presne jak je resena \"oknova\" elektrika.....zapne se ti vsechno ostatni pri otoceni klicku do prvni polohy (sviti baterka)????treba radio?mozna by klidne mohla zlobit aj spinacka (kdyz to zaclo naraz) ale pockal bych jeste na ostatni [upravil dne 12/5/11 05:21 paťas!!!] Citovat
Fieldy-cz Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 Když dám klíček do první polohy, tak se zapne všechno jak má... no všechno... třeba zrovna to rádio jde, baterie taky svítí. A třeba i štelování zrcátek taky jde, ale ty okýnka až po zapnutí motoru. Řekl bych, že bude zrada někde u pojistek nebo tak... jsem vděčnej za každou radu, takže díky CO JSEM SI JEŠTĚ VŠIML : při klíčku v první poloze nešel ani display ukazující najeté kilometry [upravil dne 13/5/11 09:24 Fieldy-cz] Citovat
HonzaZ Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Pokud chceš znát nějaké podrobnosti, tak nejdřve uveď aspoň motor, rok výroby, nebo nejlépe VIN auta. Jinak je to hádání, které ti nepomůže. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 je to rok výroby 2000, motor je benzín 1.8, 16V, 81 KW VIN : VF38BLFYT81057402 Citovat
HonzaZ Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Zkontroluj pojistku MF09 v motorovém prostoru. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 Díky za tip, mrknu na to a dam vědět. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 13. květen 2011 Autor Odesláno 13. květen 2011 Tak nakonec to byla opravdu pojistka, ale v prostoru pod volantem. Pojistka F27 - Fázové rozhraní subsystému na výstupu ze zapalování. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 Nevím jestli to brát jako ironii, ale důležitý je, že to zas běhá. Docela mě překvapilo, když najednou přestalo fungovat půl auta. Co se týče aut, tak se teprv rozkoukávám, takže mě pak snadno rozhodí každá takováhle maličkost Citovat
HonzaZ Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Pokud myslíš toho smajlíka, tak je to ocenění, že jsi dobrej. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 Myslel sem toho smajlíka a spíš mi přišel jako takovej ironickej ale každopádně díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.