Gaja Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Zdravím, jsem nová v klubu, mám dotaz, antipollution fault mi to hlasí již dlouho, na diagnostice nic nezjistili, poslední dobou mi ale auto začalo při jízdě cukat a hlásit stopku, po nastartování všechno OK, ale kontrolka antipollution fault pořád svítí, mám 1,6 benzín.... Prosím o radu na co se zaměřit, svody, lambda sondy nebo??? Dotaz tu již byl několikrát, prosím tedy alespoň číslo stránky, kde mám hledat. Díky Citovat
straki007 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 A to bylo na diag ve Federalu?? Musi tam neco byt. Predpokladam P0300 a vynechavani zapalovani v nekolika valcich pripadne problem se smesi. Doporucuji zajet do autorizaku kvuli moznemu zniceni katiku.. Citovat
Gaja Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 Ještě jsem zapomněla dodat, že ve svodech díry, zatím nechávám zavařit a smrad se táhne do auta... Diagnostika nebyla ve Federalu, běžný servis!!! Názoru na katík jsem se bala, zatím díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.