mr.SM Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 http://www.ovce.eu/ Docela zajimave... Citovat
kujon106 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Ta hlavní myšlenka je opravdu skvělá a má něco do sebe. Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům. Jean-Jacques Rousseau Jinak já osobně ještě vřele doporučuji pravidelnou četbu D-FENSova webu. Možná to někomu objasní téma manipulace s veřejným míněním a pak se chytí za nos Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 jj D-FENS taky doporucuju jeden cas jsem se hodne nasmal u clanku v sekci Zmrdi & Vohnouti Citovat
PAJA106 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 D-Fens je klasika, byť jsem zatím jen čtenář. Nicméně dřív mi přišlo, že jsem se tomu smál, ale poslední dobou jsem víc a víc nasraný, když to vídím, ten bordel, manipulaci... Njn, pravda holt bolí. Citovat
Ravel Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 D-Fens je klasika, byť jsem zatím jen čtenář. Nicméně dřív mi přišlo, že jsem se tomu smál, ale poslední dobou jsem víc a víc nasraný, když to vídím, ten bordel, manipulaci... Njn, pravda holt bolí. já už tam něco publikoval click here ale s tím nasíráním jsme na tom stejně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.