Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To vis ze to vim,jenom ze ty jsi takovy ze poradit si nekdy nedas a stejne mas svoji hlavu......:D:D:D

Vysokootackove lozisko NSK 35BD219DUK

Myslim ze 35 mm x 55mm x 18 nebo 19 mm

Nepamatuju ted....

Ale oznaceni pamatuju urcite.....

Nemam ho a objednat nejde.Jenom nekde koupit v krame na loziska.

Spojka muze stat natolik ze ji nevyberes ani za boha....

Odesláno
To vis ze to vim,jenom ze ty jsi takovy ze poradit si nekdy nedas a stejne mas svoji hlavu......:D:D:D

Vysokootackove lozisko NSK 35BD219DUK

Myslim ze 35 mm x 55mm x 18 nebo 19 mm

Nepamatuju ted....

Ale oznaceni pamatuju urcite.....

Nemam ho a objednat nejde.Jenom nekde koupit v krame na loziska.

Spojka muze stat natolik ze ji nevyberes ani za boha....

:aut me znas jak kalhoty.Kloboucek.

Odesláno

TAk budu schanet vsude a uvidim za co se povede to lozisko.Doufam ze to bude co nejmin :P takze kdyz ho budu hledat a popisovat tak ´´Vysokootackove lozisko NSK 35BD219DUK´´ ??Presne podle toho ho najdu?A pak se budu modlit ze to pujde rozmontovat.Pan Buh Ti to oplati Straki :D diky moc

Odesláno

Kucii tak mam moznost sehnat klimakompresor za 1500 mozno ho budu jeste natahovat o nejake to kilecko??Ale myslite ze je lepsi sehnat jenom to lozisko nebo za 1500cca je lepsi ho takhle rovno vymenit??

Odesláno

tak ako na suciastky ano, ale kompresor cely by som nemenil, lebo ten tvoj slape dobre ci?... navyse budes musiet vypustit

chladivo, olej a znovu dat naplnit... to je dalsia investicia. ak ma ten kompresor nejaku skrytu zavadu tak cely kolotoc si zopakujes.

ked sa rozhodnes ho kupit tak by som vymenil len spojku kvoli lozisku... ak nepiska aj ta...

osobne sa mi pozdava najviac to ze kupit nove lozisko, vybrat remenicu a vymenit samotne lozisko. a mas to ako nove... :)

klimakompresor sa zas tak casto nekazi aby si ho musel mat v sufliku v rezerve... a zohnat sa da vzdy ojazdeny :papa

Odesláno

Taky sem nad tim tak premyslel ale nedomyslel jsem to.No klima mi jde suprove na to ze mam auto uz 8 let tak tuk tuk jde supr.Asi pujdu do toho loziska ak ho sezenu levneji.Jeste pockam a pri nejhorsim vezmu to cerpadlo a z neho to lozisko.

Odesláno

Cooo tak to je krasna cena.Ja jsem zatim sehnal nejlevneji za 860 s DPH tady to DAC 35550020 protoze toto NSK 35BD219DUK nemaji.Ale to co si poslal je za polovinu.

Odesláno

Takze podle toho prevodniku co sem nahodil Xavier tak cislo loziska NSK 35BD219DUK odpovida nahrada 35BG05S10G-2DST2 nebo 35BG05S16G-2DL-co sem dal PCJ1977 ale uz je novejsi to prvni cislo.Takze 35BG05S10G-2DST2 odpovida mojemu kompresoru.Tak ho jdu objednat.Diky moc za rady a kdyby jsem to cele zle pochopil tak me prosim opravte.STRAKI !!!:papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno

mne robí pravý opak- vypnem kurenie resp. klimu a prestane mu vrčat v predu pod kapotou.... ale ked nevypnem huči až po kým neprejdem pár km a nezohreje sa motor... čo to može byť???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...