Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To by mohlo klapnout, akorát bych moc nevěřil té matce na tom horním uchycení... jestli by nebylo lepší to tam natvrdo přivařit, protoře jestli je tělo toho výfuku podobně težký, jako supersprint, tak to ta matka nemá šanci udržet, protože tam bude páka jako prase a ta pásovina se u té matky musí překroutit. Asi by pomohlo mít tu pásovinu širokou třeba 5cm a nahoře sešroubovanou na dvou místech, i ten držák co míří dozadu by pak byl pevněji uchycenej.

Odesláno

Nemůžu si to odpustit a musím to ještě přidat: Ten výfuk je boží!!! Sice sem říkal, že až se mi rozpadne ten SS tak koupím menší rouru, ale tenhle vypadá prostě brutusálně!!!:D

Odesláno

Odee: já mám vicemeně stejnou rouru a taky jsem si řikal že dám nějakou menší a asi dvojitou, ale nakonec to nevypada tak špatně a hlavně to má dobrej zvuk:P

Odesláno

Guči: Vždyť sis stěžoval na zvuk. :D

Odee: Uvidíme jak to nakonec vykoumáme se svářečem. :)

cechic: No roura jako blázen,chtěl sem menší o 1 cm,ale to není zas tak velkej rozdíl :)

[upravil dne 18.11.2012 17:15 od neutral]

Odesláno

No já jezdím s radiem na plný koule protože ten výfuk to přeřve:D Jinak N by se mi tak líbil, jen si musím rozmyslet, kterou banku vykradu...:D

Odesláno

tak není tolik času a financí najednou...ale dík za pochvaly kluci :)

když si vzpomenu jak to vypadlo při koupi... až to dám laku,dám srovnávací foto :)

[upravil dne 29.10.2012 21:14 od neutral]

Odesláno

Ten nárazník bude pecka, to jak se tvarově trošku blíží S2 to hodně omladí, uprav v podobným duchu i předek a pak se každej kdo se vyzná za Tebou otočí, páč nebude chápat, co to máš za mezievoluční kus:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...