Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak šroub jsem našel. Když jsem ho povolil a vyndal nevytekla ani kapka. Šroub byl suchý. Když jsem zasunul vyrobenou měrku kousek za zavít byla od oleje. Neni černý. Je světlí. Je to tak ok?

Odesláno
Tak šroub jsem našel. Když jsem ho povolil a vyndal nevytekla ani kapka. Šroub byl suchý. Když jsem zasunul vyrobenou měrku kousek za zavít byla od oleje. Neni černý. Je světlí. Je to tak ok?

výpustný je ta 13ka--je to nejnižší místo na převodovce (diferáku)

hladina oleje by měla dosahovat po kontrolní otvor--je to i jeden z otvorů pro nalití oleje (buď stříkačkou,nebo trychtýřem s hadicí),tzn.,když auto stojí na rovině,měl by z otvoru po vyšroubování šroubu téct velmi pomalu olej ven...

Odesláno

No neviem,je to na tebe neverím že by to bolo nejaké horúce pri 106 000,verím že by vydržal bezproblémov aj do 200 000 ale pokial chceš mat auto tip top a máš financie tak nech sa páči:roker

Odesláno

ozzy tak za hentakých podmienok hej:D ale vo všeobecnosti ak ide radenie bezproblémov tak by som to do tých 200 000 neriešil vôbec,dokonca výrobcovia udávajú že je to doživotná náplň tak aj to vymenenie okolo 200 000 bude docela vzorné;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...