Vítek1 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 hele kdyz to nechapu tak me vysvetli proc je to zakazane? a proc to nevyrabi nejaka renomovana firma? a hlavne si zase nesplet teplotu a svitivost jsou to hodne odlisne pojmy Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 Vítek1: no tak nevím nevím ale HELLA ti nepřijde jako dobrá firma ????? Citovat
Vítek1 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 hella dela prestavbove sady komplet i s jinyma svetlama za 30000 ale ne tyhle h7 HID. zkus mrknou na tohle video hlavne na to tvoje nastaveni svetel je to nekde kolem 1 minuty a 30 vterin http://www.youtube.com/watch?v=yVuSSdZNsZw Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 tady máš taky video a jak vidíš tak 6000k nikoho neoslňuje Citovat
Vítek1 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 jak s toho tveho videa poznam ze to neoslnuje? ani caru na zdi neukazal ani na pristroji nebyl jen natacel kamerou ktera se umi prispusobit. zato v tom testu od kvalitniho casopisu kde vidis na pristroji ze ten cinan proste v parabole neudela to co udelat ma. porad nevim co mam chapat? Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 hlavně na tvým videu je 8000-10000k ty já nechci ty oslňují ale když si tam dáš 6000k tak je to normal .... Citovat
Vítek1 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 a jakej je rozdil mezi 6000k a 8000k? sviti stejne jen je jina teplota jsi nemel zakladku ze nevis co je to k na konci? znamena stupen kelvina coz je jednotka teploty v tomto pripade teploty horeni neboli barvy. Svitivost se udava v kandelach cd. Citovat
mr.SM Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 koblih69-celý tohle vlákno vůbec nevzniklo kvůli tomu jestli xenon ano nebo ne !!!!! ale hold jak někdo napíše xenon tak je hned magor...... já si osobně myslím že daleko horší je denní svícení protože si to každej dává kam se mu zachce a když je šero tak není vidět .... radši budu mít na autě xenony a neporazím žádný dítě který půjde po krajnici Souhlasim, taky mam HID, nikdo neblika, nikdo neremca (ani policajti). A denni sviceni a nasvecovani do zatacky mlhovkama atd mi vadi daleko vice... ALe to je to same folie ( hlavne nulova propustnost na aute predemnou) atd... Citovat
majty Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Majty: přesně jak to popisuješ taky na tebe nikdo neblikal to ale pánové nepochopí protože jak napíšeš HID tak jako kdyby jsi mával červeným práporkem před býkem jo a to s tou parabolou jsem psal já kvůli tomu že po rozdělání mám strach že by se začala mlžit... mlzit se urcite nebudou... kolem celeho svetla je takova \"drazka\" do ktere to cire plexi krasne zapadne... ja ty svetla nemam jeste ani zalepeny (z duvodu serizeni atd) a mlzeni zadne jinak je jedno jestli je vybojka 6000k nebo 8000k... na nejakem aute HID oslnuji i kdyz jsou svetla spravne serizene... tusim na nakejch focusech napr. zkratka HID tam nemaji co delat a nejsou na to konstruovane ale u 406 s cirou optikou to neoslnuje (nejake ty odrazy svetla do stran ci tesne pred auto nepocitam.. to nikoho neoslni) Citovat
shark734 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 niesom zastancom HID v parabole, ale v 406 to fakt neoslnuje..brutalne to oslnuje v ochcavkach II/II FL, golfoch a podobne...to mam niekedy chut za bieleho dna vystupit na semaforoch a rozdrbat im svetla, uz aby to v spätachoch cez den oslepovalo je moc Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 Majty: přesně jak to popisuješ taky na tebe nikdo neblikal to ale pánové nepochopí protože jak napíšeš HID tak jako kdyby jsi mával červeným práporkem před býkem jo a to s tou parabolou jsem psal já kvůli tomu že po rozdělání mám strach že by se začala mlžit... mlzit se urcite nebudou... kolem celeho svetla je takova \"drazka\" do ktere to cire plexi krasne zapadne... ja ty svetla nemam jeste ani zalepeny (z duvodu serizeni atd) a mlzeni zadne jinak je jedno jestli je vybojka 6000k nebo 8000k... na nejakem aute HID oslnuji i kdyz jsou svetla spravne serizene... tusim na nakejch focusech napr. zkratka HID tam nemaji co delat a nejsou na to konstruovane ale u 406 s cirou optikou to neoslnuje (nejake ty odrazy svetla do stran ci tesne pred auto nepocitam.. to nikoho neoslni) SOUHLAS A JENOM SOUHLAS.... měl jsem je na 405 a tam to dělalo neplechu to přiznávám nebyla to čirá optika ale po vyleštění krytu světla to taky šlo a na 406 s čirou s tím vůbec není problém ... 6OOOk budu dávat hlavně z důvodu že světlo je více do bíla Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 jinak Majty prosím dej sem nějaký foto tvého auta jak máš světla docela by mi to zajímalo Edisonovo vlákno jsem viděl a tam se mi ta čočka zdá docela malá Citovat
Vítek1 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 si delas prdel? ty jsi vylestil kryt svetla na 405 a mel jsi to bez cocky? Citovat
majty Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 doporucuju 4300(4500)k ty se davaji do origo xenonu a vedeji proc... (v noci za deste je to opravdu rozdil oproti 6000k) navic to nevypada tak tuzingove = policajti neprudej Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 doporucuju 4300(4500)k ty se davaji do origo xenonu a vedeji proc... (v noci za deste je to opravdu rozdil oproti 6000k) navic to nevypada tak tuzingove = policajti neprudej vím že 4300k se dává origo ale na mě je to už moc do žluta to světlo dám tam 6000k a záslepky na ostřikovače do nárazníku Citovat
majty Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 jinak Majty prosím dej sem nějaký foto tvého auta jak máš světla docela by mi to zajímalo Edisonovo vlákno jsem viděl a tam se mi ta čočka zdá docela malá cocka se na fotce zda byt mala... ale ve skutecnosti je tak akorat... rozhodne to nevypada jako nejaka \"hracka\" ... cinani to maji udelany docela dobre... nejake fotky jsou tady: http://img64.imageshack.us/g/fotky053.jpg/ Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 jo tak tyhle fotky znám tady z klubu i z FB líbí se mi to ale netroufnu si na to a když jsem to ukazoval auto-eletrikáři tak se na to taky netvářil že to ještě nedělal a má z toho obavy... Citovat
majty Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 sam bych si na to taky netroufnul... pomahal mi s tim Edison.. respektive delal to ON a ja jen pricumoval ale ted kdyz uz vim jak na to tak mi to jako velky problem neprijde... Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 sam bych si na to taky netroufnul... pomahal mi s tim Edison.. respektive delal to ON a ja jen pricumoval ale ted kdyz uz vim jak na to tak mi to jako velky problem neprijde... a na kolik tě to vyšlo ??? to víš kdyby mi to Edison taky udělal tak bych se na HID taky vykašlal Citovat
majty Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 ty cocky vysli na smesny penize... tusim neco kolem 2 tis ? i s postou.. jediny co neni soucasti jsou ballasty (ty jsem mel z HID sady) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.