Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Nainstaloval jsem do PC win7 proffesional 32bit a nastal problém se zatuhnutím plochy.Prostě věci co jsou umístěné na ploše nereagují a nedají se spustit.Šipka myši se normálně pohybuje,jen ikony nereagují.Přes Start jde všechno normálně spustit,jen ne z plochy.Chvilku po startu pc vše funguje,ale po cca 10ti minutách ta plocha zamrzne.Neví někdo čím by to mohlo být?Grafika je ATI Radeon 5670,ovladač jsem stáhl nejnovější.Předtím na to m compu byly Visty a nědělalo to

Odesláno

No je možné že to bude tím IE,protože se v rámci aktualizací stahoval a instaloval IE9 a to teda poprvé co ty win7 někomu dávám.Předtím se to nikdy nestahovalo ta 9 a nikdo neměl problémy s plochou,až teď poprvé.Tak zkusím to odinstalovat tu 9 a uvidí se,díky za tipy

Odesláno

Samotný IE je neškodný, blokuje ho niektorý addon. Skús ho spustiť samotný bez addons - Start/Príslušenstvo/Systémové nástroje/IE (no addons). Keď to začne fungovať tak potom zakazovať po jednom v IE menu Nástroje/Správa doplnkov.

Odesláno

No majitel pc už začal používat google chrome a když jsem mu říkal,jestli chce zkusit zprovoznit ten IE,tak říkal,že pokud to jede s jiným prohlížečem bez problémů,tak mu to stačí.Takže se v tom vrtat nebudu,ale každopádně velký dík za pomoc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...