Stuchy Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Ahoj mám problém cca. jednou měsíčně se mi rozsvítí kontrolka poruchy motoru a po 50km zase zhasne .... auto jede normálně žádný nouzový režim. Peugeot 406 sedan 80 kw HDI EGR ventil off , ventil ovládání tlaku turba nový, senzor průtoku vzduchu nový, váha nová.... Na diagnostice u nás v servisu nic. Na diagnostice v Peugeot servisu taky nic. Jenom mi řekli že to můžou dělat nějaký hadice se vzduchem že si to možná někde přisaje vzduch všechno jsem zkontroloval a nic..... Citovat
Stuchy Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Jak je ta plechová podložka na obou stranách na vstupu a výstupu z EGR ventilu tak je místo ní ta samá ale bez díry nerezová ... je to vyzkoušený máme doma ještě jednu 406 stejnej rok i motor a 3 roky to funguje tím to není. Citovat
Stuchy Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Včera večer jsem vyměnil znova senzor průtoku vzduchu a ok takže nový díl byl špatný i to se někdy stane Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.