Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak ho udělat nestihneme, nestihnou na to přijít všechny díly :( nevadí :) docela se těšim na sraz :) a rovnou si zajdu i nakoupit :D

to je multifunkční sraz :D

Odesláno

jo já jsem taky zvědavej na to kolik lidí dorazí :) .. snad nebude pršet :) dneska mi něco začalo ťukat.. musím zjistit co to je :( grrr .. asi se hlásí o výměnu stabilizátory :/ už jezdí rok a půl

Odesláno
těším se na fotky ;)

Ahoj, fotky už mám stažený z foťáku do PC, dohromady mají 25 MB. Ale nevím kam a jak je dát,aby si je mohli ostatní stáhnout. Jinak parádní srázek, díky Stuchymu za organizaci.

Odesláno

Taky prosím o odkaz na fotky - když už jsem musel sobotu pročučet na rodinný sešlosti, tak bych se aspoň pokochal vobrázkama a těšil se na případný další pokračování :papa

Odesláno
Taky prosím o odkaz na fotky - když už jsem musel sobotu pročučet na rodinný sešlosti, tak bych se aspoň pokochal vobrázkama a těšil se na případný další pokračování :papa

škoda že jsi nedorazil nakonec jsem tam byl jako jediný NEW sedan :D Breaku bylo mraky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...