Stuchy Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Mám 406 HDI 80Kw rv.1999 ST vyhřívaný sedačky ale dřevěné obložení mám jen na palubní desce a chtěl bych ho i na dveřích co všechno musím vyměnit a je to složitý ??? Mám člověka co mi to nabízí za 700 Kč na všechny 4 dveře Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 no ty tapecy, ale musis mit na spravnej model, mas zrovna prechodovej rok, do 4/99 se delalo jiny ovladani stahovani oken, takze i tapecy jsou jinak tvarovany Tapecy samotny drzi na asi 3 sroubcich Torx25 a na par plastovejch cudlicich, sundat vsechny tapecy je prace max na pul hodky Citovat
Qcko Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Ak to mas k tomu cloveku blizko, resp. mas moznost si to vyskusat, tak si tam skoc, prehodte tapacir a ak pasuje tak 700 je pekna cena Citovat
Stuchy Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Mám New model...u něho myslím že se dělaly jenom jedna verze tapecu Citovat
Stuchy Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 takhle chci aby to vypadalo jenom mám stahování el. jen vepředu Citovat
Stuchy Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 jj mám mě jde o to jestli musím měnit i ten šedivej plast před tím jak končí to obložení ??? Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 je to svareny komplet vcelku, takze se meni celej ten panel na dverich Citovat
Stuchy Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 aha tak jsem zase o něco chytřejší tak to by neměl být problém jen doufám že neulámu noc plastových příchytek ještě že je v elit.cz prodávají za směšný ceny Citovat
secouver Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 je to svareny komplet vcelku, takze se meni celej ten panel na dverich já myslim, že by ta lišta nějak šla sundat z toho tapecu... Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 lista sice sundat jde, kazdopadne na tom tapecu bez listy ji pak neni kam nalepit, neni tam pripravena prohluben, takze by lista byla byla o celou svou vysku nad rovinou tapecu, nevim, zda by to nevypadalo blbe a taky tezko shanet samotne listy, to leda z nejakych ponicenych tapecu, pac tapec bez listy s dirama se pak tezko proda [upravil dne 5/5/11 15:43 Ferry] Citovat
Stuchy Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Jo budu měnit celej tapec rozdělávat to nemá cenu lišta by byla moc vystouplá a nevím jak bych do toho dělal rýhu za 700 všechny 4 a vymněním to přes víkend Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.