Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 406 HDI 80Kw rv.1999 ST vyhřívaný sedačky ale dřevěné obložení mám jen na palubní desce a chtěl bych ho i na dveřích co všechno musím vyměnit a je to složitý ???

Mám člověka co mi to nabízí za 700 Kč na všechny 4 dveře :)

Odesláno

no ty tapecy, ale musis mit na spravnej model, mas zrovna prechodovej rok, do 4/99 se delalo jiny ovladani stahovani oken, takze i tapecy jsou jinak tvarovany

Tapecy samotny drzi na asi 3 sroubcich Torx25 a na par plastovejch cudlicich, sundat vsechny tapecy je prace max na pul hodky

Odesláno

Ak to mas k tomu cloveku blizko, resp. mas moznost si to vyskusat, tak si tam skoc, prehodte tapacir a ak pasuje tak 700 je pekna cena :)

Odesláno

aha tak jsem zase o něco chytřejší tak to by neměl být problém ;) jen doufám že neulámu noc plastových příchytek ještě že je v elit.cz prodávají za směšný ceny :)

Odesláno

lista sice sundat jde, kazdopadne na tom tapecu bez listy ji pak neni kam nalepit, neni tam pripravena prohluben, takze by lista byla byla o celou svou vysku nad rovinou tapecu, nevim, zda by to nevypadalo blbe a taky tezko shanet samotne listy, to leda z nejakych ponicenych tapecu, pac tapec bez listy s dirama se pak tezko proda

[upravil dne 5/5/11 15:43 Ferry]

Odesláno

Jo budu měnit celej tapec rozdělávat to nemá cenu lišta by byla moc vystouplá a nevím jak bych do toho dělal rýhu za 700 všechny 4 a vymněním to přes víkend

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...