mmartinkovic Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Ahojte, nastal taký problem. DO centrálu mi normálne fungovalo. Odomklo, zamklo, odblokovalo immobilizér. A zrazu DO nereagovalo. a nič nerobilo. Pýtal som sa v servise či tam niečo ohľadne kľúča nebude. Nejaký postup pridanie DO, alebo immobilizéra a pod. Ale nič nenašli. Tak som skúšal sám. Otočil som kľúč na 2, držal stlačené tlačidlo, a zadal kód na klávesnici. Po druhom opakovaní kľúč nabehol. a odvtedy funguje. Takže, ak by to niekomu pomohlo nech sa páči. Citovat
Bam Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 TAK TOHLE ZKUSIM TAKY,MNE PRAVE DALKA FUNGUJE JEN TAK 5KRAT DO ROKA JINAK MUSIM ODEMIKAT KLICKEM,MAM TO NEJAKY ZAVIROVANY.. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. květen 2011 Autor Odesláno 7. květen 2011 Mne to tak nabehlo, ale cital som na fore pri inych typoch, že stačí dať kľuč do spínačky, držať tlačidlo na DO a otočiť na II stupeň. ja tom tak ešte zadal kod na klavesnici a potom to nabehlo. Držím palec aby ti to išlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.