Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec. Tak asi pár dní zde nebudu, zítra mám nástup do nemocnice. Doktoři domě praly takových antibiotik, až jsem se osypal a mám všude boláky. Moc mně to netěší ale doufám že to nebude na dlouho.

[upravil dne 9/5/11 15:49 Lukáš406]

Odesláno

Díky moc, už teď mám z toho trochu nervy v čudu. Nemám rád nemocnice, myslím když tam nemusím ležet já. Nechápu jak někdo může říkat že jsi tam jde rád odpočinout. :bojim

Odesláno
Díky moc, už teď mám z toho trochu nervy v čudu. Nemám rád nemocnice, myslím když tam nemusím ležet já. Nechápu jak někdo může říkat že jsi tam jde rád odpočinout. :bojim

Do špitálu? Odpočinout? BLBOST - mám vyrážku jen když jdu okolo. Tak ať jsi co nejdříve venku.:super

Odesláno
Tak jsem konečně doma po 6 dnech strávených na Infekčním. Připadá mi to jak útěk z vězení. :D

Tak vítej mezi živými.:D

Odesláno

ja z ifekcniho utikal oknem na grilovany kurata a pivo :D

jinak jsem si tam prima odpocinul

Odesláno

No po pravdě, jediné co mne tam drzelo trochu pri zivote je ze jsem jsi vzal vlastni televizi na pokoj a ze jsem nebyl infekcne prenosny tak jsem mohl chodit kourit na ochoz na balkon. Ale jinak jsem jsi taky docela odpočinul a navíc se mi ani nechtelo jit nejak domu.

Odesláno

svata pravda, v nemocnici me vzbudili v pet, a pak az v deset na vizitu a zhubnul jsem tam, protoze jsem nesnidal a piva taky neslo dat dost :D, furt kontrolovali :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...