Lukáš406 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Zdarec. Tak asi pár dní zde nebudu, zítra mám nástup do nemocnice. Doktoři domě praly takových antibiotik, až jsem se osypal a mám všude boláky. Moc mně to netěší ale doufám že to nebude na dlouho. [upravil dne 9/5/11 15:49 Lukáš406] Citovat
Haryk Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 hlavně to neškrábat,přeji brzké uzdravení Citovat
Lukáš406 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 Díky moc, už teď mám z toho trochu nervy v čudu. Nemám rád nemocnice, myslím když tam nemusím ležet já. Nechápu jak někdo může říkat že jsi tam jde rád odpočinout. Citovat
FrantaCV Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Díky moc, už teď mám z toho trochu nervy v čudu. Nemám rád nemocnice, myslím když tam nemusím ležet já. Nechápu jak někdo může říkat že jsi tam jde rád odpočinout. Do špitálu? Odpočinout? BLBOST - mám vyrážku jen když jdu okolo. Tak ať jsi co nejdříve venku. Citovat
Lukáš406 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Tak jsem konečně doma po 6 dnech strávených na Infekčním. Připadá mi to jak útěk z vězení. Citovat
FrantaCV Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Tak jsem konečně doma po 6 dnech strávených na Infekčním. Připadá mi to jak útěk z vězení. Tak vítej mezi živými. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 ja z ifekcniho utikal oknem na grilovany kurata a pivo jinak jsem si tam prima odpocinul Citovat
Lukáš406 Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 No po pravdě, jediné co mne tam drzelo trochu pri zivote je ze jsem jsi vzal vlastni televizi na pokoj a ze jsem nebyl infekcne prenosny tak jsem mohl chodit kourit na ochoz na balkon. Ale jinak jsem jsi taky docela odpočinul a navíc se mi ani nechtelo jit nejak domu. Citovat
Ravel Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Jediná doba kdy jsem se vyspal byla v nemocnici. Doma nemám šanci :-) Pořád po mně někdo něco chce a budí mně ráno v sedm. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 svata pravda, v nemocnici me vzbudili v pet, a pak az v deset na vizitu a zhubnul jsem tam, protoze jsem nesnidal a piva taky neslo dat dost , furt kontrolovali Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.