Medvěd Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Protože se nám cvalem blíží termín zimního klouzání, rozhodl jsem se podat pár posledních, upřesňujících informací: 1) v termínu mi zaplatilo 30 lidiček, hotel má kapacitu 35 lůžek, z čehož vyplývá, že předjednané sruby budu zítra rušit. Pro poslední váhavce ještě pár míst je a Ti opravdu poslední asi o postestejně nestojí a spokojí se i s vlastním spacákem a karimatkou na zemi, ta možnost tu samozřejmě je. 2) většina z Vás chce přijet už v pátek večer - pro pražáky navrhuji společný odjezd z pumpy BENZINA na výpadovce R 10 na Boleslav a Liberec (první pumpa za Černým Mostem) mapa a to v 17. hodin, pro mimopražské je cesta popsaná na hlavní straně, ale protože v místě NENÍ POKRYTÍ MOBILNÍM SIGNÁLEM, je nutné si zapsat toto telefonní číslo 481621972, které je přímo na hotel a kde Vám poradí v případě Vašeho bloudění. Toto číslo též použijte, pokud budete vědět, že přijedete později než cca ve 20.30, abychom kuchaře zdrželi v kuchyni déle. 3) Ubytování na pokojích Pokoje dvoulůžák Garfield + Martina dvoulůžák Destiny + Lenka třílůžák Medvěd + Hela, Had čtyřlůžák Ježkovi oči + 1, White + Jitka čtyřlůžák 0 0 čtyřlůžák Murdoc Murdoc, Murdoc Murdoc čtyřlůžák MK 405 Jarin, John Dave_k čtyřlůžák Verctor +Vendulka, Ladis + Petra čtyřlůžák Kolli + 1, Pit + 1 čtyřlůžák Ráďa + 1, Bohumil + 1 4) sobotní program: dopoledne snídaně a volný program, příjezd jednodenních kolegů. V 11.30 oběd, ve 12.00 start prvního vozu na klouzání a pak v 5 minutových intervalech starty dalších posádek. Trasa měří cca 50 km, tak počítejte s dostatkem PHM, cestou pumpy nejsou. Doporučuji dvoučlenné posádky, ale samozřejmě tra? je možno projet i samostatně, jen to je poněkud handikap. Taky doporučuju zimní výbavu, ale snad sezima trochu umoudří a nebude potřeba jít až do extrémů. Po návratu na hotel bude společná večeře, vyhodnocení soutěže a večerní decentní diskotéka (může být, ale nemusí - bude záležet na momentální náladě). 5) Prosím veškeré účastníky, aby si do kufru svého miláčka hodili tak 3 - 5 PET flašek (nejlépe barevných), které se použijou na jedné z kontrol. DOUFÁM, ŽE SE NÁM SRÁZEK VYDAŘÍ a žádám o případnou shovívavost, kdyby snad organizace v některých bodech nenaplnila přesně Vaše očekávání - věřte, že není jednoduché se zavděčit úplně všem a já se každý sebemenší problém budu snažit vyřešit, jak budu nejlépe umět a A NEZKLAMAT TAK DůVĚRU VÁMI VE MĚ VLOŽENOU. [Editován dne 2/9/Wed, 9 Feb 2005 20:16:10 +0000Wed, 9 Feb 2005 20:16:10 +0000Wed, 9 Feb 2005 20:16:10 +0000Wed, 9 Feb 2005 20:16:10 +0000 Medvěd] Citovat
lexa Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Méďo gratuluju, staráš se. U nás je dneska -18 gradusov celsieho stupnice. Citovat
John Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Mám takový pocit, že ty PET flašky budou na nejaký ten slalom asi. Třeba se pletu. Citovat
lexa Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Zelené jsou dobré, nejlepší jsou oranžové. Máme v ostravě vyzkoušeno, když jsme jezdili.:papa Citovat
Kolli Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Ahoj. Vcera jsem mluvil s pritelkyni a rikala, ze kdyby to bylo mozny, ze by jela se mnou a s bratrankem (mk405) taky. Bohuzel si vzpomnela pozde , a tak jsem se chtel zeptat, jak to vypada se zbylymi misty, jestli je alespon jedno jeste volne, popripade jak postupovat (platba, rezervace mista apod.) V opacnem pripade, mne jeste napadlo, vis, ona je chudinka takova mala a podvyzivena, ze bychom se vesli eventuelne na jednu postel... Mel bys nejake reseni? Predem diky, Kolli Citovat
mk405 Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 a sakra, bez komentáře . . . ty ženy. Tak nevím jestli bude ještě chtít jet až si zde přečte \"chudinka takova mala a podvyzivena\" aby jsi pak mohl jet vůbec ty:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. únor 2005 Autor Odesláno 8. únor 2005 Napsán autorem Kolli Ahoj. Vcera jsem mluvil s pritelkyni a rikala, ze kdyby to bylo mozny, ze by jela se mnou a s bratrankem (mk405) taky. Bohuzel si vzpomnela pozde , a tak jsem se chtel zeptat, jak to vypada se zbylymi misty, jestli je alespon jedno jeste volne, popripade jak postupovat (platba, rezervace mista apod.) V opacnem pripade, mne jeste napadlo, vis, ona je chudinka takova mala a podvyzivena, ze bychom se vesli eventuelne na jednu postel... Mel bys nejake reseni? Predem diky, Kolli Když vyřešíš (dohodneš), jak uspořádat lidi na pokojích, tak není problém. Zkus se dohodnou s Jarinem, zda by nešel místo Vás dvou k Johnovi, Davemu a MKčku, nebo pošli U2U Johnovi, zda by nešel k Jarinovi a Pitovi. Jinak z mé strany problém není, ale Ty škatulata velice rád přenechám Tobě. Citovat
John Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Ahoj Kolli : koukám, že si chceš vzít sebou přítulkyni, mě je to osobně jedno kde budu spat,klidně budu s Dave_k a Mk405 a ty s přítulkyni si vemte jestli je volny 2lůžák. Aby vás někdo nerušil :D:D Citovat
mk405 Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 klidně, já jsem taky nenáročnej a jemi to vcelku jedno:papa Citovat
Medvěd Odesláno 9. únor 2005 Autor Odesláno 9. únor 2005 Ale dvoulůžák ŽÁDNEJ VOLNEJ NENÍ! Pokus se tedy dohodnout nějak tak, aby byly plné čtyřlůžáky, na jednom je zatím volná postel připravená pro Tvou přítulkyni a stačí už jen doladit škatulata a přeházet lidi tak, aby to jim i Tobě vyhovovalo.:papa Citovat
mk405 Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Medvěd: pokud potřebuješ PET flasky mohu jich pytel přivést (zelena a modra) Citovat
Medvěd Odesláno 9. únor 2005 Autor Odesláno 9. únor 2005 Napsán autorem mk405 Medvěd: pokud potřebuješ PET flasky mohu jich pytel přivést (zelena a modra) To se hodí, můžu s nima počítat????? Cca 30 - 40 ks by se mi hodilo Citovat
Kolli Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Vcera vecer mi telefonoval Medvěd, ze pro mne vse zaridil a rozskatulkoval. Timto bych ti Medvěde rad verejne podekoval. Diky. Ses spravnej borec. Tak zatim cau a 18. navidenou. Citovat
mk405 Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 počítat s tím můžeš, kolik teda přesně? jo a doufám že tam mají prazdný kontejner, domů už je nepovezu... Citovat
Murdoc Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Zbytek rodiny je nemocny. Timto nas musim odhlasit ze srazu. Radi chripkova epidemie (me se zatim vyhla )... Citovat
Marlin Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 tak jed jenom ty, kdo me pak bude tahat z toho prikopu Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 Informace pro účastníky srazu: mám na prodej 1 pár repra MAGNAT Classic 694, 4-pásma, 160W max power, ovály 221x152mm + kabely. Chci za to 1500.-kčs. Kdyby měl někdo zájem,vezmu je s sebou. [Editován dne 16/2/05 Jezkovi.voci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.