Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Protože se nám cvalem blíží termín zimního klouzání, rozhodl jsem se podat pár posledních, upřesňujících informací:

1) v termínu mi zaplatilo 30 lidiček, hotel má kapacitu 35 lůžek, z čehož vyplývá, že předjednané sruby budu zítra rušit. Pro poslední váhavce ještě pár míst je a Ti opravdu poslední asi o postestejně nestojí a spokojí se i s vlastním spacákem a karimatkou na zemi, ta možnost tu samozřejmě je.

2) většina z Vás chce přijet už v pátek večer - pro pražáky navrhuji společný odjezd z pumpy BENZINA na výpadovce R 10 na Boleslav a Liberec (první pumpa za Černým Mostem) mapa a to v 17. hodin, pro mimopražské je cesta popsaná na hlavní straně, ale protože v místě NENÍ POKRYTÍ MOBILNÍM SIGNÁLEM, je nutné si zapsat toto telefonní číslo 481621972, které je přímo na hotel a kde Vám poradí v případě Vašeho bloudění. Toto číslo též použijte, pokud budete vědět, že přijedete později než cca ve 20.30, abychom kuchaře zdrželi v kuchyni déle.

3) Ubytování na pokojích

Pokoje

dvoulůžák Garfield + Martina

dvoulůžák Destiny + Lenka

třílůžák Medvěd + Hela, Had

čtyřlůžák Ježkovi oči + 1, White + Jitka

čtyřlůžák 0 0

čtyřlůžák Murdoc Murdoc, Murdoc Murdoc

čtyřlůžák MK 405 Jarin, John Dave_k

čtyřlůžák Verctor +Vendulka, Ladis + Petra

čtyřlůžák Kolli + 1, Pit + 1

čtyřlůžák Ráďa + 1, Bohumil + 1

4) sobotní program: dopoledne snídaně a volný program, příjezd jednodenních kolegů. V 11.30 oběd, ve 12.00 start prvního vozu na klouzání a pak v 5 minutových intervalech starty dalších posádek. Trasa měří cca 50 km, tak počítejte s dostatkem PHM, cestou pumpy nejsou. Doporučuji dvoučlenné posádky, ale samozřejmě tra? je možno projet i samostatně, jen to je poněkud handikap. Taky doporučuju zimní výbavu, ale snad sezima trochu umoudří a nebude potřeba jít až do extrémů.

Po návratu na hotel bude společná večeře, vyhodnocení soutěže a večerní decentní diskotéka (může být, ale nemusí - bude záležet na momentální náladě).

5) Prosím veškeré účastníky, aby si do kufru svého miláčka hodili tak 3 - 5 PET flašek (nejlépe barevných), které se použijou na jedné z kontrol.

DOUFÁM, ŽE SE NÁM SRÁZEK VYDAŘÍ a žádám o případnou shovívavost, kdyby snad organizace v některých bodech nenaplnila přesně Vaše očekávání - věřte, že není jednoduché se zavděčit úplně všem a já se každý sebemenší problém budu snažit vyřešit, jak budu nejlépe umět a A NEZKLAMAT TAK DůVĚRU VÁMI VE MĚ VLOŽENOU.

[Editován dne 2/9/Wed, 9 Feb 2005 20:16:10 +0000Wed, 9 Feb 2005 20:16:10 +0000Wed, 9 Feb 2005 20:16:10 +0000Wed, 9 Feb 2005 20:16:10 +0000 Medvěd]

Odesláno

Ahoj. Vcera jsem mluvil s pritelkyni a rikala, ze kdyby to bylo mozny, ze by jela se mnou a s bratrankem (mk405) taky. Bohuzel si vzpomnela pozde :( , a tak jsem se chtel zeptat, jak to vypada se zbylymi misty, jestli je alespon jedno jeste volne, popripade jak postupovat (platba, rezervace mista apod.) V opacnem pripade, mne jeste napadlo, vis, ona je chudinka takova mala a podvyzivena, ze bychom se vesli eventuelne na jednu postel... Mel bys nejake reseni? Predem diky, Kolli :papa

Odesláno
:o a sakra, bez komentáře . . . ty ženy. Tak nevím jestli bude ještě chtít jet až si zde přečte \"chudinka takova mala a podvyzivena\" aby jsi pak mohl jet vůbec ty:D:D:D
Odesláno
Napsán autorem Kolli

Ahoj. Vcera jsem mluvil s pritelkyni a rikala, ze kdyby to bylo mozny, ze by jela se mnou a s bratrankem (mk405) taky. Bohuzel si vzpomnela pozde :( , a tak jsem se chtel zeptat, jak to vypada se zbylymi misty, jestli je alespon jedno jeste volne, popripade jak postupovat (platba, rezervace mista apod.) V opacnem pripade, mne jeste napadlo, vis, ona je chudinka takova mala a podvyzivena, ze bychom se vesli eventuelne na jednu postel... Mel bys nejake reseni? Predem diky, Kolli :papa

Když vyřešíš (dohodneš), jak uspořádat lidi na pokojích, tak není problém. Zkus se dohodnou s Jarinem, zda by nešel místo Vás dvou k Johnovi, Davemu a MKčku, nebo pošli U2U Johnovi, zda by nešel k Jarinovi a Pitovi. Jinak z mé strany problém není, ale Ty škatulata velice rád přenechám Tobě.

Odesláno

Ahoj Kolli : koukám, že si chceš vzít sebou přítulkyni, mě je to osobně jedno kde budu spat,klidně budu s Dave_k a Mk405 a ty s přítulkyni si vemte jestli je volny 2lůžák.

Aby vás někdo nerušil :D:D:D

Odesláno

Ale dvoulůžák ŽÁDNEJ VOLNEJ NENÍ!

Pokus se tedy dohodnout nějak tak, aby byly plné čtyřlůžáky, na jednom je zatím volná postel připravená pro Tvou přítulkyni a stačí už jen doladit škatulata a přeházet lidi tak, aby to jim i Tobě vyhovovalo.:papa:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

Medvěd: pokud potřebuješ PET flasky mohu jich pytel přivést (zelena a modra) :papa

To se hodí, můžu s nima počítat????? Cca 30 - 40 ks by se mi hodilo

Odesláno

Vcera vecer mi telefonoval Medvěd, ze pro mne vse zaridil a rozskatulkoval. Timto bych ti Medvěde rad verejne podekoval. Diky. Ses spravnej borec. Tak zatim cau a 18. navidenou.:papa

Odesláno

Informace pro účastníky srazu:

mám na prodej 1 pár repra MAGNAT Classic 694, 4-pásma, 160W max power, ovály 221x152mm + kabely. Chci za to 1500.-kčs. Kdyby měl někdo zájem,vezmu je s sebou. :papa

[Editován dne 16/2/05 Jezkovi.voci]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...