Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Toto téma už tu bylo(sám jsem ho zakládal:-D) tak pohledej ;-) Btw, výsledkem bylo, že nemá cenu měnit, pač tuningová světla svítí hůř jak originály, já osobně je též vrátil.

[upravil dne 28/4/11 19:25 PAJA106]

Odesláno
Toto téma už tu bylo(sám jsem ho zakládal:-D) tak pohledej ;-) Btw, výsledkem bylo, že nemá cenu měnit, pač tuningová světla svítí hůř jak originály, já osobně je též vrátil.

[upravil dne 28/4/11 19:25 PAJA106]

dík za rady.

Ae stejnak ji zkusim koupim a uvidim jak bude svítit a jaky si tam měl žarovky ??

• O 2 týdny později...
Odesláno

dopredu dej xeony jak rikaa myp106 a dozadu ledky , mam to tak taky a super a preslo s lampama i pres technyckou a jeste me chlapek pochvalil ze auto ma 98 proct , ze se nechce ani verit ze je mu uz 10

Odesláno

Hoši, nechci vám kazit stylingové orgie, nicméně není neuvážené nakupovat a x peněz čirou optiku, která sice možná pěkně vypadá (dle mě ne), ale svítí na prd?

Odesláno

me sviti dobre , lip nez dobre , mam ledky na zadku a o proti zakladu - docela rozdil jak zvhledove tak i zari, kujone me nerikedj ze 2 brzdove zarovky sviti lepe nez cira z 30 ledkama ha ha ani nahodou. predni je na prd bez xeonu to nerikam ale zadek, nahraju video a pokusim se ho sem nejak dat jinak fotak tu zari nechiti - fotka je cela bila , pritom ledky cervene lol

Odesláno

Však já sem psal o předních světlech. To, že zadní tjůnink svítí stejně nebo lépe, tady nikdo nezpochybňoval. LEDky tam svítí možná až moc, tak, že to hraničí s oslňováním :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...