Jimmy106 Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 ahoj, prosim o radu, jak vymenim alternator, protoze se mi porad vybiji baterka, tak si myslim ze to bude tim... jinak altik z jednolitove verze by mel fungovat i na 1.1ce, ne? jestli me neco pri vymene muze prekvapit a jak je to s tim remenem? zvladnu to v jednoduchem domacim prostredi? diky Citovat
Jeny Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Ahoj, alternátory asi budou stejný. Na garrosovi se mi taky jeden čas vybíjela baterka a nakonec to dělaly kabely. Jinak jestli nemáš posilovač, tak ho vyměníš v pohodě Citovat
ozzy56 Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 už jsi měřil, kolik ten starý altík dává? abys neměnil zbytečně... Citovat
Jimmy106 Odesláno 27. duben 2011 Autor Odesláno 27. duben 2011 nemeril, ani to nemam cim zmerit.. asi se domluvim s kamaradem.. jinak pred asi mesicem jsem tu baterku nabijel u kamarada a rikal ze kdyz ji meril, tak ze to docela kolisalo.. jinak servo nemam.. to jsou zbytecnosti... zbytecna vaha navic.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 27. duben 2011 Autor Odesláno 27. duben 2011 jinak co by mi melo na multimetru ukazovat za hodnoty na altiku a na baterce, abych vedel ze je to ok? Citovat
hanci.miso Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Tak ak je baterka OK po naštartovani by malo vybehnut pomali napetie na viac ako 13,4V ak je vybyta baterka tak nemusi ale nad 13V urcite a ak je baterka v ... tak ti napetie hned vybehne na viac ako 13,4V Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.