tutiss Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 ked nastartujem motor tak mi zacne pipat kontrolka na upozrnenie( Ked su otvorene dvere a pod.)ked vypnem klimu tak to prestane.inac klima slape , aspon teraz sa mi zda ze bez chyby chladi.v com by to mohlo byt?? diky za radu. Citovat
foxo Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 no ked ti pipa, tak ti palubak musi aj neco napisat... Nic nepise?? Citovat
foxo Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 ono spojenie: \"pipa kontrolka\" je dost divne. Kontrolka svieti, pipak pipa, ale ked som dobre pochopil, iba ti palubak pipa, ale ziadna hlaska na displeji PP nesvieti, a ani ziadne kontrolka...??? Citovat
tutiss Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 no jasne iba pípa ale ani nesvieti ziadna chyba Citovat
tutiss Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 no jasne iba pípa ale ani nesvieti ziadna chyba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.