Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po minulorocnej zime sa mi zasekol (zapekol) ventilator na chladici, som myslel ze mi odisla cela sahara, ale nakoniec stacilo len premazat a rozbehat to a uz isla, toho roku sa mi to zasa stalo, ventilator netoci, vcera mi do kopca asi 3km na dvojke vybehla teplota a sa opat nezapol takze predpokladam ze zas sa zasekol... stava sa to aj niekomu inemu?? zeby nejaky bordel pocas zimy?? :myslim

Dik za postrehy :)

Odesláno

cudoval by si sa, co sa tam dokaze dostat...

vlani som menil chladic klimy, tak som to vsetko aj vycistil...

asi by stalo za namahu to dat dolu a vycistit.

tlakom som prefukal aj chladice, niektore miesta som musel pretiahnut aj kartacom

Odesláno

vyzera, ze by to mal byt on?

to si objednaval z CR? ja som objednal niekde od Martina a aj s dopravou kurierom ma to stalo cca 150,-€

kondenzator aj so susicom VALEO

[upravil dne 25/4/11 19:57 alihen]

[upravil dne 25/4/11 20:07 alihen]

Odesláno

ventilator som vybral bez toho aby som daval dole naraznik aj masku, ale uz nic z neho... jeden magnet na statore bol zlomeny a nalepeny na rotore, preto mi hucal, aj ked aspon trochu sa tocil :) teraz zhanam novy, jeden som kupil od jedneho tipka zo Serede no nefunguje mi :( dufam ze nebude svina a vrati mi peniaze....:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...